A fost anunțată o licitație pentru măsurarea 4.1, care are la dispoziție 70 de milioane.

Agenția pentru remunerare în agricultură, pescuit și Agricultură a anunțat un concurs pentru introducerea submăsurilor 4.1. „Sprijinirea investițiilor în fermele agricole „și vorbim despre tipul de operațiune 4.1.1″ restructurarea, modernizarea și creșterea competitivității fermelor ” legate de investițiile în producția de semințe și pepiniere.

După cum se spune, valoarea totală a fondurilor de ajutor de stat disponibile este UAH 70 milioane. Dintre acestea, 50 de milioane sunt destinate utilizatorilor care completează și depun cereri de sprijin în sectorul producției de semințe și 20 de milioane de kuna pentru sectorul producției de pepiniere.

Termenul limită pentru depunerea unei cereri de sprijin și livrarea unui certificat de cerere este 1. Februarie 2022. de la 12: 00 la 30. Martie 2022. cu ani înainte de ora 12: 00, notă din APPRRR.

Mai multe informații pot fi găsite aici.

Din acest sub-metru, au fost anunțate până în prezent licitații pentru colectarea de noi și/sau restructurarea plantațiilor perene existente, apoi investiții în modalități alternative de depozitare a găinilor ouătoare în sectorul păsărilor de curte, pentru producția de legume într-un spațiu protejat, pentru investiții în centrele de conversie a porcului și pentru depozitarea recipientelor pentru cartofi.

Lasă un răspuns