Departamentul Municipal de sănătate din Foz Do Igua Olfcu, Western Paranoidul a redeschis în după-amiaza zilei de vineri (25) programul online de vaccinare la copiii de la 5 la 11 ani împotriva Covid-19. 5.556 de doze vor fi disponibile pentru săptămâna viitoare în toate cele 29 de unități de sănătate de bază. Părinții pot programa prin intermediul site-ului Primăriei (faceți clic pentru a programa).

Unitățile vor funcționa pe un regim de scară luni (28), ajunul carnavalului, și va participa în mod normal, în Miercurea Cenușii (02), închizând doar marți (1 la sută) din cauza sărbătorii. Până în prezent, 11.762 de copii au fost vaccinați cu prima doză, echivalentul a 44,86% din publicul țintă.

Document
În ziua vaccinării, tatăl sau mama trebuie să prezinte un document oficial cu o fotografie (pentru a dovedi rudenia), dovada reședinței și documentele personale ale copilului. Este important să purtați cardul de vaccinare al copilului.

Dacă copilul nu este însoțit de tată sau mamă, tutorele trebuie să prezinte o autorizație scrisă (modelul este disponibil pe site-ul de vaccinare).

Copiii care au luat recent alte vaccinuri ar trebui să aștepte 15 zile pentru a primi imunizatorul covid-19. Pentru cei care au contractat boala, intervalul este de 30 de zile de la debutul simptomelor.

Buletin
Supravegherea epidemiologică a confirmat vineri (25) 571 de cazuri de Covid-19. În total, există 71.859 de cazuri de boală în municipiu de la începutul pandemiei. Dintre acestea, 70.128 de persoane sunt deja recuperate.

Din cele 571 de cazuri noi, 317 sunt femei și 254 bărbați, cu vârste cuprinse între 04 luni și 82 de ani. Dintre aceștia, 510 au finalizat deja izolarea, 58 Sunt în izolare la domiciliu și 03 spitalizați.

Din totalul cazurilor active, 441 de persoane sunt izolate la domiciliu, cu semne și simptome ușoare, iar 55 sunt spitalizate. Nu au fost înregistrate decese în municipiu în ultimele 24 de ore.

Lasă un răspuns