Primăria Londrina, în partea de nord a Paranoidului, va organiza „matineea Carnavalului”, sâmbătă (26). Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani pot merge în costume și se pot bucura de muzica și decorul special pregătit pentru imunizarea copiilor împotriva Covid-19.

„Calea către protecția tuturor oamenilor, inclusiv a copiilor, este ca oamenii să ia vaccinul. Prin urmare, nu măsurăm eforturile de a face acest lucru într-un mod exemplar în orașul Londrina. Și acțiuni precum matinee de carnaval, Bailinho Da Vaccina, Revoada Da Vaccina, printre altele, au o bună aderență și umanizează acest moment, fundamental pentru copii.”

În total, au fost deschise 1600 de posturi vacante. Pentru a primi imunizatorul, trebuie să programați un timp prin intermediul site-ului Primăriei. Cine nu a făcut încă înregistrarea, trebuie să completeze un formular cu informațiile copilului. Ambele procese se pot face prin acest link.

Copiii care au luat orice vaccin în ultimele 15 zile nu pot primi imunizatorul covid-19. Dacă testul a fost pozitiv pentru virus, este de așteptat o perioadă de cel puțin 30 de zile pentru a primi vaccinul pediatric.

La ora programată, trebuie să aveți un document de identificare al copilului, de preferință cu fotografie, dovada programării și codul QRcode. Părinții sau tutorii care însoțesc copilul trebuie să aibă, de asemenea, un document de identificare în mână.

Lasă un răspuns