Care sunt cele mai bune coafuri pentru fetele de păr curat? – Pas cu pas

Un păr curat, atrage o mulțime de atenție, mai ales dacă proprietarul său este o fată, cu bucle în toate versiunile lor puteți face coafuri minunate. În acest articol, vă vom oferi câteva sfaturi și trucuri pentru a menține buclele fetei sănătoase, flexibile și pregătite pentru orice ocazie.

Index()
Cum să ai grijă de părul creț sau creț al fetei mele?
Ce ar trebui să caut atunci când Coafez părul creț al fiicei mele?
Pas cu pas pentru a găsi o fată cu părul creț sau creț și scurt
Aplicați spumă pe bucle
Masează părul
Împărțiți părul în jumătate
Împărțiți partea din față a părului în 5 părți
Strângeți fiecare parte cu o clemă
Conectați cele 5 role și scoateți clema
Legarea buclelor cu o bandă elastică
Coafuri Simple pentru fete cu păr creț sau creț și lung
Jumătate împletitură
Panglica frontală
Panglica olandeză
Bun
Cum să ai grijă de părul creț sau creț al fetei mele?
Primul lucru de reținut este că există multe tipuri diferite de bucle, avem păr ondulat unde vedem valuri de formă ușoară a acestuia, părul creț care prezintă valuri în formă de spirală foarte accentuat sau bucle bine definite și păr afro, care este format din bucle mai strânse, mici, texturate și uscate, cu mult volum.

Un păr creț are întotdeauna nevoie de dăruire și îngrijire specială pentru a arăta minunat. Printre astfel de îngrijire, putem menționa: nu trebuie pieptănat cu o perie, nu trebuie spălat în fiecare zi, trebuie să aplicăm șamponul pe scalp și balsamul din mijlocul părului în direcția capetelor; Hidratați în mod constant, dar nu cu același produs trebuie să fie variat, evitați produsele cu siliconi sau sulfați, uscați cu cârpe din microfibră sau țesături din bumbac și dacă utilizați un uscător care este doar cu aer rece, printre altele.

Ce ar trebui să caut atunci când Coafez părul creț al fiicei mele?
Părul copiilor, indiferent de tipul lor, va fi întotdeauna sensibil. Pentru a piepteni corect părul creț al fetelor, trebuie să fim atenți la următoarele:

Pieptene cu degetele sau piepteni largi, cu mișcări de jos în sus.
Desfaceți părul numai cu părul umed pentru a evita maltratarea.
Lăsați să se usuce natural și liber.
Aplicați balsam pentru a-l face mai ușor de gestionat.
Pas cu pas pentru a găsi o fată cu părul creț sau creț și scurt
Atunci când alegeți o coafură pentru o fată, trebuie să țineți cont de textura părului, dimensiunea și forma feței, pe lângă tăierea pe care o are, trebuie să combinăm toate aceste elemente astfel încât coafura frumoasă și naturală să arate. O tehnică care nu eșuează niciodată cu acest tip de păr este combinarea țesăturilor, buclelor și părului liber. Mai jos vom descrie pașii prin care puteți face fata dvs. o coafură simplă, dar foarte frumoasă, care poate servi atât pentru o ocazie specială, cât și pentru o plimbare simplă.

Aplicați spumă pe bucle
Spuma de pe bucle le va da o formă mai bună, în mod ideal de la mijlocul părului până la capete.

Masează părul
Masarea părului conferă rezistenței buclelor și rămân mai mult, în plus, masarea părului promovează creșterea lor.

Împărțiți părul în jumătate
Separați părul în părți cu o bandă verticală în spatele urechilor, deoarece vizibilitatea coafurii este în față.

Împărțiți partea din față a părului în 5 părți
Partea din față a părului, la rândul său, este împărțită în cinci părți, care sunt apoi pieptănate și laminate unul câte unul și așezate în spate.

Strângeți fiecare parte cu o clemă
Rulourile realizate anterior și puse înapoi sunt colectate temporar cu o clemă pentru a preveni dezasamblarea lor în timp ce le facem pe celelalte.

Conectați cele 5 role și scoateți clema
Finalizați cele 5 role ale părții frontale, le conectăm într-una din spatele părului și scoatem clema.

Legarea buclelor cu o bandă elastică
În cele din urmă, fixăm cele cinci bucle din spatele părului cu un cauciuc sau coadă și le integrăm în restul părului liber.

Coafuri Simple pentru fete cu păr creț sau creț și lung
Există o selecție uriașă de coafuri rapide și ușoare pe care le putem face fetele noastre acasă, astfel încât să aibă întotdeauna părul fixat. Iată câteva stiluri.

Jumătate împletitură
Împletiturile și buclele sunt combinația perfectă pentru a crea coafuri drăguțe pentru fetele noastre. Jumătate de împletitură constă în realizarea împletiturilor într-unul din stilurile sale diferite (franceză, olandeză) doar în jumătate sau o parte a părului, iar restul este slăbit. De asemenea, îl puteți completa decorându-l cu benzi, arcuri, eșarfe sau flori.

Panglica frontală
Aceste împletituri lucrăm cu partea din față a părului pentru a avea fața limpede și spatele părului liber, forma depinde de unghiul pe care îl luați și de împletitura pe care o utilizați, există modele drăguțe nesfârșite pentru fete.

Panglica olandeză
Panglica olandeză este aceeași cu cea franceză cu soiul care, în loc să treacă părul, coboară pentru a da volumul, să vedem cum se face:

Facem o diviziune în zona centrală a părului și o împărțim în trei fire și începem să trecem fiecare fir din lateral spre mijloc, trecând-o sub cea din mijloc și continuați să adăugați părul până când ajung la capăt. Amintiți-vă, trucul este să trageți încuietoarea sub.

Bun
Cele mai bune coafuri pentru fetele care merg la școală sunt arcurile, deoarece sunt rapide și ușor de realizat, în plus, păstrează părul mai prezentabil și împiedică fetele să prindă păduchi la școală, pe de altă parte, le putem personaliza și crea varietate de stil. Arcuri înalte, joase, împletite, netede, laterale, după cum vă puteți gândi.

Lasă un răspuns