Ce aduce propunerea de rezoluție privind introducerea pe piață a semințelor de plante furajere?

Aplicarea regulilor privind pariurile pe piața sjemen fednog bilja pushten este un salvator public, publicat de Ministerul poljoprivrede.

Restul, tipurile de furaje care pot fi certificate și certificate. Categorii Zatim sărbători sjemeni tipul de materii prime ar trebui să satisfacă sărbătorile categoriei, să acopere producția de sjem Ojog bilij, să acopere ofițerul de serviciu postupak de supraveghere și control sub controlul acestui program de formare și să acopere sub controlul kojima, furnizorul aprobă protecția controlului sub controlul controlului otrăvurilor.

Este necesar să se informeze furnizorii din domeniul domeniului de înaltă calitate în acest mod și să se introducă cererea de control.

Informații superioare prona-cite văduve.

Cum se află pe baza regulilor, este posibil să se introducă pe piață semințele furajelor care se află în post-achiziționarea certificării potvr? una dintre cele patru categorii, dar este vorba despre semințele certificate ili de bază, prima sau a doua generație a acestei reclame.

Regulile pot fi elaborate de persoane juridice și fizice care sunt înregistrate în Registrul furnizorului de sjemen și înregistrate pentru producție aici.

Turul este deschis până la ora 10. shining 2022. de la minister.

Lasă un răspuns