Cum ar trebui aplicate pulberile compacte? – Sfaturi de frumusete

Machiajul este ceva fundamental în viața unei femei și este că, deși nu suntem artiști profesioniști de machiaj, avem întotdeauna un set de machiaj pregătit pentru orice ocazie. Din acest motiv, este întotdeauna bine să aveți cunoștințe despre unele tehnici de machiaj.

Compactele cu pulbere sunt unul dintre cele mai bune instrumente pentru a arăta frumos, deoarece acest lucru vă va ajuta să unificați tonul pielii dvs., iar cel mai uimitor lucru este că îl puteți folosi în orice moment și loc, de asemenea, poate fi aplicat direct pe pielea feței sau îl puteți folosi ca etanșant, făcând pielea să pară un machiaj nuanțat și uniform.

Este important ca, înainte de a cumpăra un pulbere compactă, să țineți cont de culoarea pielii dvs., astfel încât să puteți alege tonul potrivit și machiajul dvs. pentru a arăta mult mai natural, un alt fapt este că, în momentul aplicării pulberii compacte nu uitați să aplicați o cantitate mică pe gât, astfel încât în acest fel machiajul să arate mai uniform și uniform.

Index()
Ce vrem să obținem prin aplicarea pulberilor compacte în rutina noastră de machiaj?
De ce este important să aplicați corect pulberile compacte?
Când trebuie aplicate pulberi compacte?
Ce fel de perii sunt recomandate pentru aplicarea pulberilor compacte?
Sfaturi pentru aplicarea pulberilor compacte
Utilizați o cantitate mică de produs
Scuturați praful periei
Aplicați cu mici atingeri pe pielea feței fără a trage
Ce vrem să obținem prin aplicarea pulberilor compacte în rutina noastră de machiaj?
Utilizarea pulberii compacte datează de mai multe secole, începuturile sale au fost un amestec de smântână, oțet și cretă, dar în timp a fost introdusă o pulbere creată din orez, cu intenția de a ajuta femeile vremii să arate mult mai frumoase.

Pentru a aplica pulbere compactă pe fața noastră pe care încercăm să o realizăm este un impecabil, deoarece acest lucru ne va ajuta să sigilăm baza, să corectăm imperfecțiunile și să îndepărtăm strălucirea feței, trebuie doar să alegeți o nuanță care să se potrivească tonului pielii dvs. și veți avea ca rezultat un machiaj uimitor.

De ce este important să aplicați corect pulberile compacte?
Utilizarea corectă a pudrei compacte este foarte importantă, deoarece dacă o aplicați doar prin aplicare, nu veți avea un rezultat impecabil în machiajul dvs., poate duce la un dezastru complet, amintiți-vă că pulberea compactă, dacă nu este aplicată corect, vă poate distruge machiajul sau poate provoca infecții la nivelul pielii feței, deoarece unele produse cosmetice pot conține ingrediente toxice.

Din acest motiv, atunci când aplicați pulberea compactă, trebuie să rețineți că funcția sa principală este de a corecta orice imperfecțiune, astfel încât este indicat, utilizați o proporție mică pentru a sigila machiajul, în acest fel nu va fi reîncărcat, în cazul în care doriți să îl aplicați direct pe pielea feței, nu uitați să îl hidratați înainte, astfel încât produsul să nu provoace deteriorarea pielii.
c când trebuie aplicate pulberile compacte?
Pentru a avea un machiaj perfect, idealul este să aplicați pulberea compactă după fond de ten, acest lucru vă va ajuta să sigilați baza și veți obține ca rezultat un finisaj perfect, unele fete tind să folosească pulberea translucidă în timpul zilei, motivul este pentru a evita atingerea machiajului, acesta este cel mai normal lucru atunci când aplicăm doar pulberea compactă.

Ce fel de perii sunt recomandate pentru aplicarea pulberilor compacte?
Perii sau perii machiajul este un instrument fundamental pentru a obține un rezultat perfect, amintiți-vă că într-un set de perii, veți găsi diferite tipuri și dimensiuni și fiecare are un rol specific, deci dacă nu sunteți un expert pe această temă, nu vă faceți griji în acest articol vă vom arăta care este potrivit pentru aplicarea pudrei compact.

Pentru aplicarea pulberilor compacte, puteți utiliza diferite tipuri de perii, aceasta va depinde de zona pe care doriți să o sigilați, periile ideale sunt:

Peria mare, cu ea acoperim o mare parte a feței.
Peria Ventilatorului, cu ea puteți aplica evidențieri și pulberi libere.
Peria cu vârf de flacără este ideală pentru etanșarea părții cercurilor întunecate.
Sfaturi pentru aplicarea pulberilor compacte
Pentru a obține un machiaj perfect și a fi centrul atenției unde ajungeți, vă invităm să urmați aceste mici sfaturi:

Utilizați o cantitate mică de produs
Este important ca cantitatea de pulbere să fie doar necesară, acest lucru vă va ajuta machiajul să arate mult mai proaspăt și mai natural și, mai ales, fără excese.

Scuturați praful periei
După ce luați pulberea compactă cu peria, trebuie să îndepărtați tot excesul, în mod ideal îl aplicați pe toată fața, fruntea, nasul, pomeții, obrajii și bărbia.

Aplicați cu mici atingeri pe pielea feței fără a trage
Când aplicați pulberea compactă pe față, ar trebui să o faceți dând mici atingeri pentru a nu marca liniile de Expresie. Nu uitați să-l aplicați pe zonele în care doriți să sigilați machiajul, în mod ideal îl aplicați din centrul feței, în acest fel veți obține un machiaj perfect.

Lasă un răspuns