Cum ar trebui aplicate pulberile de bronzare? – Sfaturi de frumusete

În prezent, lumea machiajului a adăugat noi tendințe în ceea ce privește diferitele tehnici care sunt realizate și care sunt un boom. În cadrul unui machiaj de astăzi, nu puteți rata pulberea bronzantă, deoarece aceasta este cea care va da mult mai multă formă feței și va accentua machiajul ca atare. În plus, nu va trebui să mergeți la bronz și îl puteți folosi în orice anotimp al anului.

De asemenea, aplicarea pulberilor bronzante ar trebui să fie în zone foarte specifice și să încadreze fața. În plus, acestea ar trebui să fie nuanțe care se joacă cu culoarea pielii și nu sunt mult mai întunecate decât tonul pielii. Acest lucru ar trebui aplicat într-un mod foarte subtil, fără a utiliza atât de mult produs pentru a arăta foarte natural cu fața.

Index()
Care este funcția pulberilor bronzante?
Când se recomandă aplicarea pulberilor bronzante?
În ce zone ale feței trebuie aplicată pulberea bronzantă?
Ce fel de pulberi bronzante sunt cele mai recomandate?
Sfaturi pentru aplicarea pulberilor bronzante
Obțineți o perie de contur
Ia un produs mic
Se amestecă foarte bine
Care este funcția pulberilor bronzante?
Pulberile bronzante sunt un produs care este folosit în machiaj și este de obicei folosit vara, cu toate acestea mulți oameni îl folosesc în orice moment al anului pentru a da o notă mult mai remarcabilă și bronzată aspectului în general.

Acum funcția pulberilor bronzante este de a crea o dimensiune a feței persoanei și că acest aspect se bronzează ca și cum ar fi un efect natural al soarelui. În plus, acest lucru se aplică de obicei pe zone foarte specifice ale feței și alteori pe corp, ca în zona D.

Mai mult decât atât, acest produs de machiaj este mult mai întunecat decât un fond de ten sau fard de obraz la tonul pielii persoanei. De obicei, aceste pulberi au nuanțe sau o pigmentare între portocaliu sau maro care sunt utilizate în domeniile specifice de aplicare. Cu toate acestea, există persoane care folosesc acest produs pe toată fața ca fond de ten, ceea ce nu este corect, deoarece funcția pulberii bronzante este de a-l folosi în anumite zone pentru a le evidenția.

Când se recomandă aplicarea pulberilor bronzante?
Acest produs poate fi folosit în special în orice anotimp al anului, deoarece a devenit unul dintre cei mai importanți pași în structura machiajului. Mulți artiști de machiaj au devenit dependenți de acest produs, astfel încât acesta nu poate lipsi niciodată într-o privire și, de asemenea, nu le pasă dacă este iarna sau într-un alt sezon al anului.

Cu toate acestea, pentru alte persoane acest produs este utilizat special în sezonul estival, unde soarele este mai constant și asta face mult mai mult joc cu acest produs. Pe de altă parte, acest lucru nu înseamnă că nu poate fi folosit în sezonul de iarnă, deoarece va fi util pentru un aspect de machiaj să folosească acest produs.

În ce zone ale feței trebuie aplicată pulberea bronzantă?
Pulberile bronzante sunt de obicei aplicate în zone foarte specifice, unde se va face mai multă pronunție a feței și, în afară de aceasta, va ajuta la definirea mult mai mult a acestor zone, atunci când utilizați aceste produse în zonele pe care vi le vom spune, veți observa diferența pe care o face acest produs.

De asemenea, zonele de aplicare a pulberilor bronzante sunt pe partea laterală a frunții care se conectează cu pomeții și linia părului. În afară se aplică pe bărbie și pe laturile sale, ceea ce conferă un aspect mai bun structurii feței. În cele din urmă se aplică pe părțile laterale ale nasului, astfel încât să aibă aspectul unui nas perfect. Cu toate acestea, poate fi aplicat și în unele zone ale corpului, cum ar fi pieptul.

Ce fel de pulberi bronzante sunt cele mai recomandate?
Ca atare, există diferite tipuri de bronzeri și acest lucru se datorează formulărilor lor diferite de către diferitele companii și mărci care îl creează. Cu toate acestea, toate îndeplinesc aceeași funcție care este de a da un bronz natural feței și de a marca o anumită adâncime. Acum, alegerea pulberilor bronzante va fi pe placul și opinia dvs., totuși puteți fi ghidați de opiniile unor persoane care le-au folosit. Acum vă vom lăsa cu câteva dintre opțiunile pe care le puteți lua în considerare în utilizarea și cele mai bune mărci:

Bronzer Charlotte Tilbury Filmstar bronz & strălucire.
Bronzerul de vară nesfârșit de minerale goale.
Legendarul bronzer Hoola of Benefit.
Soare tulpină ‘ R instant cald bronzer pulbere de la Fenty Beauty.
Bronzerul de unt de la Formula medicilor.
City Bronzer de Maybelline: perfect pentru pielea corectă.
Pudra bronzantă a lui MAC.
Pulbere bronzantă strălucitoare din NARS.
Sfaturi pentru aplicarea pulberilor bronzante
Există mai mulți factori care vor influența pulberea bronzantă să fie bine aplicată și să arate cât mai natural posibil. Unul dintre acestea este tipul de pulbere de bronzare pe care îl utilizați și nuanța dacă este portocaliu sau maro, amintiți-vă că trebuie să se potrivească cu tonul pielii. De asemenea, va influența instrumentul pe care îl utilizați pentru a-l aplica.

Obțineți o perie de contur
Există diferite tipuri de perii, dar este esențial să utilizați o perie de contur și să fie peri foarte moi, astfel încât la momentul aplicării produsul să se estompeze mult mai repede și să aibă un finisaj natural.

Ia un produs mic
Cantitatea de produs va juca, de asemenea, un rol foarte important, deoarece nu trebuie să depășiți utilizarea produsului și să vă amintiți că mai puțin este mai mult. În plus, dacă aveți un ton de piele mult mai deschis decât culoarea bronzului, cel mai bine este să folosiți puțin produs.

Se amestecă foarte bine
Estomparea va fi o altă piesă cheie în care bronzul este perfect, deoarece nu vrem ca machiajul nostru să fie cu patch-uri și cu zone mult mai întunecate decât altele. În mod ideal, luați puțin produs cu peria și începeți să-l amestecați în zonele corespunzătoare cu mișcări circulare fără a crea un plasture sau un plasture pe față.

Lasă un răspuns