Cum de a repara machiajul de pulbere rupt? – Sfaturi de frumusete

În primul rând, este important să știți ce să faceți cu pulberea compactă în cazul în care a suferit o lovitură proastă sau o cădere?, fie printr-o oarecare neglijență, fie pur și simplu ajungeți rupt în achiziția dvs.; Ei bine, nu vă faceți griji, sfaturile și sfaturile pentru a-l repara sunt foarte simple de realizat și mai ales cu materiale economice pe care le puteți avea acasă.

Index()
Ce să ia în considerare înainte de a repara machiajul de pulbere rupt?
În ce cazuri se recomandă aruncarea machiajului cu pulbere ruptă?
Care sunt produsele necesare pentru a restabili machiajul de pulbere rupt?
Sfaturi pentru repararea machiajului cu pulbere spartă
Eliminați excesele inutile
Zdrobiți produsul rupt
Aplicați alcool în zonele rupte
Apăsați machiajul compact în timp ce amestecul este umed și neted
Așteptați să se usuce complet
Ce să ia în considerare înainte de a repara machiajul de pulbere rupt?
În principal, nu scăpați de el! în primul rând, produse ca acestea tind să le îmbunătățească și să încerce să pară noi prin utilizarea alcoolului datorită nivelului ridicat de volatilitate, cu proprietăți benefice pentru tratarea straturilor superficiale ale pielii fără ingrediente toxice.

Textura acestui produs pentru machiaj este presată și bine compactată, de asemenea, este o opțiune bună să optați pentru o soluție salină dacă în cazul în care nu frecvent utilizarea alcoolului în produsele dvs. de machiaj, chiar și așa fără alcool poate fi eficient.

În ce cazuri se recomandă aruncarea machiajului cu pulbere ruptă?
Nu este necesar să scăpați de machiajul dvs. dacă a fost rupt de o lovitură proastă sau de o cădere, singurul motiv fezabil pentru a-l folosi și a scăpa de el este că ajunge să expire, din acest motiv, înainte de a cumpăra un produs, aruncați o privire bună la data de expirare, aceste produse au, de asemenea, o anumită dată de expirare care poate fi recunoscută cu o literă și un număr precum 8M= 8 luni de la fabricare, deoarece primul este un număr care indică lunile din luna mai, iar al doilea indică faptul că ar trebui să vă luați și timpul odată ce continuați să deschideți produsul. Cu toate acestea, pulberile compacte pot dura până la aproximativ 2 ani și chiar și după expirarea lor le puteți recicla în alte scopuri.

Care sunt produsele necesare pentru a restabili machiajul de pulbere rupt?
Pentru a repara o pulbere și a o face să revină la starea sa compactată, aveți nevoie doar de utilizarea alcoolului dacă este de preferință sau poate fi și o soluție salină și poate corecta accidentul unei căderi sau neglijență, alcoolul izopropilic este un instrument bun pentru a-l aplica pe produs, puteți utiliza, de asemenea, folie de hârtie, astfel încât resturile de alcool să nu rămână complet în pulbere atunci când îl reparați.

Sfaturi pentru repararea machiajului cu pulbere spartă
Pentru a repara o pulbere compactă, trebuie să aveți răbdare atunci când o faceți, deoarece atunci când o faceți, va trebui să o lăsați să stea astfel încât să poată fi uscată fie în aer, la soare, fie să o duceți și la congelator pentru a-i facilita umiditatea și este recomandabil să o lăsați să se usuce aproximativ 16 până la 24 de ore aproximativ pentru a o reutiliza frecvent ca și cum ar fi nouă, dar cum poate fi reparată?

Eliminați excesele inutile
Praful compact atunci când este rupt tinde să răspândească bucăți mici în jurul recipientului și toate acele particule mici nu sunt cu adevărat necesare pentru a le colecta și a le reatașa cu bucățile mai mari de praf, a elimina tot surplusul și a curăța bine împrejurimile containerului.

Zdrobiți produsul rupt
Când sunt rupte, există bucăți mici și alte bucăți mai mari de diferite forme, uniți foarte bine toate piesele în ambalajul lor cu un material mult mai confortabil pentru a zdrobi totul foarte încet și a nu pata mult restul recipientului, pe lângă ideea de a repara cât mai mult posibil de praf care s-a rupt. Cu toate acestea, trebuie să aveți puțină răbdare până când creați o pulbere fină și liberă.

Aplicați alcool în zonele rupte
În funcție de dimensiunea pulberii dvs. va fi cantitatea de picături necesare pentru a o aplica, chiar și așa, idealul este să înmuiați toată pulberea zdrobită și să vă asigurați că amestecați foarte bine și că nu există spațiu uscat până când nu creați un fel de pastă cu aspect cremos.

Apăsați machiajul compact în timp ce amestecul este umed și neted
Apoi creați o textură cremoasă în pulbere compactă cu ajutorul alcoolului, trebuie să aplatizați foarte bine, fie folosind o pungă de plastic într-un material foarte subțire, de dimensiuni mici, care are o latură plană, fie cu ajutorul unei spatule, va trebui să faceți presiune pentru a obține o dreaptă la fel cum a fost înainte, lăsați-o pentru câteva secunde mai mult, deoarece încă lucrează la pulberea compactă și alcoolul și, în final, trebuie să îndepărtați excesul folosind un șervețel sau un prosop de hârtie.

Așteptați să se usuce complet
În mod normal, așteptați aproximativ 24 de ore pentru a vă asigura că pulberea compactă nu are suficientă umiditate este cea mai recomandabilă, deoarece alcoolul este un produs lichid incolor și Volatil, deși este ecologic și certificat, este purtat de unele produse cosmetice pentru piele pentru proprietățile sale benefice antimicrobiene și răcoritoare.

Lasă un răspuns