Cum să eliminați mătreața în mod eficient? – Tratamente de îngrijire a părului

Mătreața este o boală dermatologică foarte frecventă și trebuie să fiți conștienți de spălarea sau rețetele de casă ușor de pregătit pentru această problemă estetică. De asemenea, cum să elimini matreata permanent? Rămâneți astfel încât să puteți afla mai multe despre beneficiile tratamentelor de îngrijire a părului

Index()
Care este eficacitatea tratamentelor pentru a elimina matreata?
Cele mai bune tratamente pentru a elimina eficient matreata
Șampon anti-mătreață
Lămâie de clătire
Se amestecă cu ouă
Bicarbonat De Sodiu
Ulei de cocos
Care este eficacitatea tratamentelor pentru a elimina matreata?
Cel mai eficient mod de a trata mătreața, fulgii, mâncărimea și chiar uscăciunea pe scalp este să-l spălați cât mai multe zile este necesar și să mențineți o rutină cu șampon eficient împotriva tuturor simptomelor mătreții. Cu toate acestea, există o mare varietate, pentru tipul de păr în general și pentru aspectul dorit, mai gros sau mai moale și mătăsos.

Șampon anti-mătreață Nizoral A-D
Șampon Terapeutic Neutrogena T / Gel
Șampon și balsam anti-mătreață 2-în-1 al lui Harry
Cele mai bune tratamente pentru a elimina eficient matreata
Amintiți-vă că trebuie să faceți spălări continue și asigurați-vă că numărați zilele necesare, atât locul în care vă aflați din cauza vremii sau a temperaturii, cât și tipul de păr.

Mătreața poate proveni din psoriazis, eczeme, uscăciune sau transpirație, de aceea este important să se trateze pentru a evita ciupercile de pe scalp din cauza părului gras. Cu toate acestea, trebuie să știți, de asemenea, că problemele hormonale provoacă leziuni ale părului, cum ar fi stresul sau anxietatea. În mod similar, iată câteva puncte de luat în considerare și de evitat mătreața excesivă:

Utilizarea uleiului de nucă de cocos.
Aplicați aloe vera pe scalp.
Reduce stresul.
Adăugați oțet de cidru de mere la spălările dvs.
Crește consumul de omega 3.
Consumați mult mai multe probiotice.
Folosiți bicarbonat de sodiu.
O altă metodă sau tratament pentru a elimina excesul de grăsime din păr cu ingrediente pe care le puteți obține cu ușurință și o puteți face 1 dată pe săptămână, de preferință, implică utilizarea de bicarbonat de sodiu, suc de lămâie și apă.

Faceți o pastă cu două linguri de bicarbonat de sodiu, o lingură de suc de lămâie și trei linguri de apă.
Umpleți-vă părul și aplicați amestecul cu masaje circulare blânde.
Lăsați timp de aproximativ 15 minute.
Clătiți-vă părul cu apă rece.
Șampon anti-mătreață
Șamponul pe care dermatologii îl recomandă pentru mătreață este, fără îndoială, un șampon antifungic microexfoliant, deoarece în majoritatea cazurilor este cel mai eficient pentru excesul de ulei de scalp. Cu toate acestea, există o varietate de a alege în funcție de funcția sau efectul pe care doriți unele dintre ele sunt:

La Roche Posay.
Cap și umeri.
Capillatis.
Schwarzkopf.
Kerastase.
Klorane.
Biferdil.
Lămâie de clătire
Acest citrus vă poate însoți cu alte ingrediente sau îl poate aplica numai în cantități și poate oferi un tratament eficient pentru părul dvs., deoarece constă dintr-un conținut ridicat de potasiu, vitamina C, acizi organici și flavonoide, care au proprietăți care cresc strălucirea naturală a părului, previn căderea părului și previn excesul de mătreață pe scalp. De asemenea, profitați de lămâile pe care le puteți avea în bucătărie pentru a efectua acești pași:

Căutați 3 sau 5 lămâi.
Strângeți-le până obțineți sucul într-un recipient.
Așezați coaja coajei pentru a îmbunătăți tratamentul.
Aplicați-l uniform pe păr în zonele în care se formează cea mai mare mătreață.
Lăsați timp de 15 minute.
În cele din urmă, spălați-l cu șamponul obișnuit.
Se amestecă cu ouă
Au ingrediente precum carbonatul de calciu, carbonatul de magneziu și fosfatul de calciu în cantități mici datorită acestui amestec de casă cu ouă. Cu toate acestea, ajută la prevenirea și eliminarea matreții din păr, precum și la conferirea luminozității și a moliciunii, pentru a o face mult mai ușor de gestionat la pieptănare și pentru a evita încurcarea tot timpul.

Se toarnă gălbenușurile într-un bol, se adaugă ulei de măsline și miere (de preferință).
Aplicați-l pe scalp prin masaje circulare.
Lăsați timp de 15 până la 20 de minute.
Clătiți-vă tot părul cu multă apă caldă.
Bicarbonat De Sodiu
Este eficient să oferiți părului un efect strălucitor și moale, funcționează foarte bine pentru a îndepărta și preveni grăsimea părului. Deoarece este un produs natural, îl puteți folosi în cantități la alegere, deoarece nu este toxic sau dăunător și are, de asemenea, proprietăți benefice, cum ar fi:

Curăță, desigur.
Echilibrează excesul de ulei și uleiurile scalpului.
Îmbunătățește creșterea.
Ulei de cocos
Uleiul de cocos este un produs vegetal bogat în lipide nutritive și utilizat pe scară largă în multe produse cosmetice esențiale, deoarece proprietățile sale hidratante și hrănitoare au un conținut ridicat de acid lauric, care conferă părului multă strălucire, netezime și aspect uscat. Cu toate acestea, îl puteți aplica și după baie pentru a reduce frizul.

Lasă un răspuns