Cum să tratați vergeturile cu lut pe pielea femeilor însărcinate? – Frumusețe și sarcină

Sosirea unui bebeluș în viața noastră va aduce multă bucurie, dar unul dintre lucrurile care sperie cel mai mult femeile să știe că sunt însărcinate, sunt schimbările care pot apărea cu corpul lor în această perioadă. În mare parte, una dintre schimbările de care se tem cel mai mult femeile este că pielea lor va fi afectată de creșterea în greutate care poate provoca faimoasele linii de pe piele numite vergeturi.

De asemenea, vergeturile apar de obicei în timpul sarcinii în unele zone ale corpului gravidei, așa cum este în burtă, sâni și fese. Cu toate acestea, există unele tratamente naturale pentru a ajuta la combaterea vergeturilor, cum ar fi argila. Adică, utilizarea frecventă a lutului în timpul sarcinii va reduce aspectul vergeturilor pentru proprietățile sale excelente.

Index()
Când apar de obicei vergeturi pe pielea femeilor însărcinate?
Care sunt cauzele vergeturilor pe pielea femeilor însărcinate?
De ce tratați vergeturile cu lut pe pielea femeilor însărcinate?
Sfaturi pentru tratarea vergeturilor cu lut pe pielea femeilor însărcinate
Aplicați lutul în zonele striate
Masaj vergeturi
Finalizați cu hidratant
Când apar de obicei vergeturi pe pielea femeilor însărcinate?
Vergeturile apar de obicei pe pielea noastră în zone foarte specifice în orice moment al vieții noastre și acest lucru se datorează ruperii fibrelor pielii din cauza lipsei de colagen și elasticitate. Acum, în timpul unei sarcini, este predispus la vergeturi apar pe pielea noastră și în zone precum abdomenul, sânii și fesele, unde creșterea în greutate este cea mai mare. De asemenea, apare frecvent în al doilea trimestru de sarcină, când uterul crește în dimensiune.

Pe de altă parte, este foarte incert când vor apărea vergeturile, dar așa cum am menționat mai sus, acestea apar frecvent în al doilea sau al treilea trimestru de sarcină. Prin urmare, este necesar să puteți avea grijă de piele și, de asemenea, să aveți o dietă plină de colagen, astfel încât fibrele să fie puternice.

Care sunt cauzele vergeturilor pe pielea femeilor însărcinate?
Vergeturile apar de obicei atunci când există o ruptură a fibrelor de colagen și elasticitatea pielii în stratul cel mai interior al pielii noastre. De obicei, fibrele pielii noastre sunt elastice că atunci când există o schimbare sau volum în corpul nostru nu apare o ruptură. Cu toate acestea, uneori acestea nu sunt pline de elasticitate sau colagen, care atunci când există o schimbare bruscă în corpul nostru se rupe.

Acum, în timpul sarcinii, corpul nostru se pretează la schimbări bruște care pot provoca vergeturi albe și roșii, deoarece în această perioadă nu se produce suficient colagen și elasticitate în fibrele pielii noastre. Ceea ce duce la ruperea lor. Cu toate acestea, există și alte cauze care produc vergeturi în timpul sarcinii și sunt utilizarea corticosteroizilor, lipsa hidratării pielii, alimentația inadecvată sau poate fi chiar ereditară. Acestea pot apărea și atunci când există o sarcină gemelară din cauza dimensiunii mari a burții sau a excesului de lichid amniotic.

De ce tratați vergeturile cu lut pe pielea femeilor însărcinate?
Dacă doriți să tratați vergeturile și diferite probleme ale pielii, este foarte bine că aveți ca opțiune utilizarea lutului. Argila va oferi beneficii mari pentru piele în timpul sarcinii, are proprietăți excelente ca dezinfectanți și antimicrobieni, care ajută la detoxifierea pielii. Dar nu numai asta, ajută și la îndepărtarea impurităților găsite în piele și, de asemenea, îi permite să se regenereze, plasându-l mult mai neted și Iluminat. Pe de altă parte, utilizarea lutului în timpul sarcinii va reduce vergeturile pielii pentru proprietățile sale vindecătoare care scad aspectul vergeturilor.

Sfaturi pentru tratarea vergeturilor cu lut pe pielea femeilor însărcinate
Pentru a avea o piele frumoasă în timpul sarcinii și pentru a lupta împotriva vergeturilor, va trebui să urmați câteva sfaturi care vă vor ajuta foarte mult să reduceți aspectul acestora. Una dintre regulile principale va fi să fiți în concordanță cu aplicarea acestui produs natural, astfel încât să puteți obține rezultate excelente pe piele.

Aplicați lutul în zonele striate
În timpul sarcinii, există unele zone specifice care suferă modificări bruște odată cu creșterea în greutate și creșterea bebelușului, ceea ce face ca pielea noastră să sufere consecințele. Printre consecințele care pot apărea prin schimbări bruște în timpul sarcinii se numără apariția vergeturilor atunci când apare ruptura fibrelor pielii noastre. Deci, idealul este că puteți aplica lutul în zonele cele mai afectate și unde acestea apar de obicei, care este de obicei abdomenul, sânii și fesele.

Masaj vergeturi
Acum, pentru ca lutul să funcționeze perfect, va trebui să masați zonele în care există vergeturi cu lutul. În acest fel, atunci când faceți masaje, veți ajuta la stimularea producției de colagen și elasticitate a pielii. În afară de aceasta, va ajuta să existe o reînnoire a pielii, deoarece atunci când faceți masaje, aceasta va ajuta la eliminarea oricărei impurități care este prezentă în piele. Nu uitați să fiți în concordanță cu masajele atunci când aplicați lutul.

Finalizați cu hidratant
Este extrem de important să puteți folosi un hidratant după ce ați terminat de folosit lutul, deoarece vă va oferi un efect mat și, de obicei, pielea noastră trebuie să fie hidratată și mătăsoasă. Așadar, aplicați un hidratant pe zonele în care ați aplicat lutul, astfel încât să fie hidratat.

Lasă un răspuns