Cum se utilizează Diamond Tip Keratin ca un profesionist

Bine ați venit pe portalul femeilor! Cu această ocazie, vom vorbi despre tot ce trebuie să știți despre Diamond Tip Keratin. În zilele noastre există multe fete cărora le place să fie îngrijite și pentru mulți păr este cel mai important lucru. Pentru că cel mai bun lucru care ne distinge este să avem o coamă bine îngrijită și frumoasă, care, atunci când alții ne văd, invidiază părul nostru. Cu toate acestea, pentru mulți, mi-a fost dificil să am părul bine îngrijit și să-l păstrez neted, strălucitor și matasos.

Cu toate acestea, au fost dezvoltate mai multe tratamente cu keratină pentru păr, care facilitează 100% obținerea unei netezimi perfecte de luni de zile. La fel, un cunoscut tratament cu keratină este vârful diamantului, care a auzit referințe foarte bune de la mulți stilisti încă de la notorietatea sa. Acum, pentru aplicarea sa, este foarte bine să mergeți la un stilist profesionist pentru a efectua tratamentul. Acest tratament implică trei pași foarte importanți, fiecare dintre aceștia fiind foarte specific. Cu toate acestea, dacă doriți să o faceți singur, aici vă lăsăm pașii pentru ao face:

Pasul # 1
Primul pas este curățarea fibrei de păr, adică spălarea părului se face cu șamponul din prima etapă a tratamentului. Acest lucru se face astfel încât orice reziduuri să poată fi îndepărtate și părul să fie pregătit pentru următorii doi pași. Iată ce ar trebui să faci:

Diagnosticarea texturii părului, indiferent dacă este colorat sau natural, va fi foarte important să faceți acest lucru.
Începeți să spălați părul cu șamponul, care este pasul Numărul unu al tratamentului. Părul trebuie spălat de cel puțin 3 ori. Se recomandă să lăsați șamponul pornit timp de 5 minute la ultima aplicare.
Părul trebuie uscat și uscat pentru a efectua următorul pas. Pentru uscare, nu se recomandă perierea părului.
Pasul # 2
În al doilea pas, veți începe să utilizați tratamentul de netezire a keratinei Diamond Tip. Acest pas este important pentru a obține rezultatele dorite. În plus, aici trebuie să fii foarte atent și să urmezi recomandările specialiștilor. Următorii pași trebuie urmați:

Începeți să aplicați vârful de diamant pentru îndreptarea părului de cheratină dintr-o parte în față, părul trebuie împărțit în secțiuni pentru o aplicare mai mare. În plus, se aplică cu ajutorul unui pieptene, care permite produsului să pătrundă mult mai mult.
Odată ce produsul este aplicat, este permis să acționeze timp de aproximativ 60 de minute.
După ceva timp, părul este împărțit în secțiuni de 5 centimetri pentru a putea efectua periajul, în care utilizați un uscător la temperatura căldurii.
Odată periat, părul începe să-l împartă din nou, dar de data aceasta în secțiuni de 2 centimetri. După împărțire, încep să Firte părul uniform de la rădăcină până la vârfuri.
Recomandări:
Tratamentul nu trebuie aplicat în apropierea scalpului, ci trebuie ținut la 1 până la 2 centimetri distanță.
Fierul trebuie ghidat uniform de aproximativ 7 până la 10 ori dacă aveți păr natural.
Dacă aveți părul vopsit sau albit, cel mai bine este să-l călcați de 5 până la 7 ori.
Temperatura va varia în funcție de textura părului dvs., adică dacă aveți părul gros și virgin, trebuie să lucrați la fier temperatura de 450 sau aproximativ 240 de grade.
Pentru părul deja vopsit sau albit, temperatura trebuie să fie de 350 de grade sau de 180 de grade.
Se recomandă spălarea cu șampon fără sare înainte de ultima etapă și dacă aveți părul vopsit sau albit. Acest lucru vă permite să restabiliți tonul părului.
De asemenea, se recomandă aplicarea unei nuanțe ton pe ton pentru o mai bună pigmentare. Acest lucru trebuie lăsat timp de 20 de minute.
La urma urmei, părul este spălat cu nimic mai multă apă pentru a elimina nuanța și a efectua etapa finală a tratamentului.
Dacă nu aveți părul vopsit sau albit, nu faceți ultimul pentru a umbri părul, ci pur și simplu treceți la a treia etapă a tratamentului cu vârful diamantului.
Pasul # 3
În această ultimă etapă, tratamentul cu vârf de diamant este sigilat, în care cuticula părului este bine sigilată. Aici începeți să aplicați masca de etanșare cu vârf de diamant. Ce trebuie făcut este următorul:

Masca de etanșare cu vârf de diamant este aplicată pe păr și efectuează masaje pentru a stimula scalpul și fibrele de păr. Acest lucru este lăsat timp de aproximativ 5 până la 10 minute.
După ceva timp, masca este îndepărtată cu multă apă.
În cele din urmă, părul este uscat cu uscătorul și cu o perie, astfel încât să fie uscat și astfel tratamentul s-a încheiat.
Cum să știți cât durează keratina vârful diamantului
Tratamentul cu keratină cu vârf de diamant este unul dintre cele mai bune și oferă referință, care are o durată foarte bună. În mod similar, tratamentul poate dura între 3 și 6 luni, dar totul depinde de îngrijirea părului nostru. Nu uitați să nu ne expuneți părul la soare mult timp. De asemenea, că nu ar trebui să se scalde în plaje sau piscină.

Pe de altă parte, pentru a avea o durată bună de tratament, se recomandă spălarea acestuia cu șampon care nu conține sulfați, cum ar fi balsamul. Acest lucru este foarte important, deoarece ajută tratamentul să păstreze timpul maxim de 6 luni. De asemenea, este recomandabil să folosiți produse care sunt pentru păr cu acest tip de tratament, astfel încât să poată rămâne sănătos.

Care sunt avantajele utilizării netezirii vârfurilor de diamant? Iată răspunsul
Efectuarea îndreptării Punta diamante ne aduce mai multe avantaje, deoarece ne permite să dăm o viață nouă părului nostru. Acest lucru se realizează datorită compoziției tratamentului, care a fost aprobat și certificat. În mod similar, odată cu realizarea îndreptării, puteți avea o linie dreaptă de luni de zile, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la călcarea părului. Cu toate acestea, iată câteva dintre beneficiile specifice pe care le oferă netezirea vârfurilor de diamant:

Permite restaurarea părului.
Hidratează profund și hrănește.
Restructurează fibra de păr a părului nostru.
Se obține o netezime perfectă.
Părul devine mai puternic.
Elimină frizz.
Facilitează stilul.
Este foarte eficient pentru fetele care nu doresc păr ondulat sau churco.
Tot ce trebuie să știți despre netezirea vârfului de diamant și aplicarea acestuia
Dacă doriți să căutați răspunsuri despre acest tratament cu vârf de diamant, rămâneți aici, astfel încât să vă puteți clarifica îndoielile. Am vorbit anterior despre beneficiile și modul în care se efectuează netezirea sau keratina, folosind în mod specific acest brand. Cu toate acestea, vă vom oferi mai multe informații despre acest produs minunat.

avantajele vârfului de diamant direcțional
Dacă doriți să faceți îndreptarea Punta Diamante, trebuie să știți ce beneficii vă va aduce părului. De obicei, vrem ca părul nostru să arate mult mai neted, dar mai viu. Multe fete cu păr creț sau ondulat efectuează acest tratament pentru a arăta o coamă netedă, dar strălucitoare. În plus, efectul neted poate dura mult timp. De asemenea, acestea sunt alte avantaje pe care le oferă acest produs:

Nu are formaldehidă, care ne poate dăuna părului.
Acest lucru are un efect profund și face ca fibrele de păr ale părului nostru să fie restaurate.
Ne restabilește părul de daunele cauzate de fier și uscător.
Oferă moale și strălucire.
Permite un stil ușor.
Elimină frizz și frizz.
Parul este mult mai matasos.
Oferă o suprafață netedă de 100%.
Ce conține Diamond Tip Keratin?
Diamond sfat keratina are o compoziție plină de substanțe nutritive care beneficiază părul nostru. Conține aminoacizi, minerale și vitamine care fac părul neted fără a se rupe. De asemenea, îi permite să hrănească, să hidrateze și să strălucească într-un mod natural, deoarece nu conține formaldehidă.

Ce este diamond tip keratin?
Tratamentul cu keratină cu vârf de diamant este un produs conceput pentru a obține o netezime perfectă fără a fi nevoie să treci fierul după aplicare. Această keratină face posibilă întărirea părului și cu atât mai mult a celor fragile și fragile. De asemenea, oferă proteine și acid hialuronic care sigilează cuticula părului. În plus, oferă mult mai multă strălucire și moale.

Lasă un răspuns