Culorile părului pentru a arăta mai tinere -întâlniți coloranții de modă

Dacă doriți să arătați mai tânăr și mai rafinat, puteți lua în considerare un aspect diferit în păr și un aspect natural cu un ton mai deschis, dacă ați ajuns la o vârstă mai înaintată sau aveți aproape 40 de ani.

Ca principal, trebuie să știți ce nuanțe ați prefera să evitați ceva foarte radical și, mai ales, să aveți un contrast subtil între culoarea pielii și părul.

Index()
Culorile părului care te fac să arăți mai tânăr
Maro
Miere Blonda
Tonuri de cupru
Culoarea Ciocolatei
Ce coloranți sunt la modă?
Murdar adolescenti
Caramel Brownie
Miere Blonda
Gri platinat
Copilul roz
Păr De Scorțișoară
Culorile părului care te fac să arăți mai tânăr
Nu există nicio îndoială că, dacă aveți bucuria de a avea o piele albă și medie, puteți păstra foarte bine tonuri deschise în păr, există tendințe care vor rămâne așa încă mulți ani datorită avangardei care creează schimbările de aspect cu aceste tonuri:

Maro
Tonul maro deschis se potrivește foarte bine cu majoritatea femeilor în vârstă care au peste 40 de ani și doresc să pară mult mai tinere, deoarece culoarea sa izbitoare și strălucitoare evidențiază trăsăturile feței și reduce liniile de Expresie ale feței, făcând-o să pară mai albă și mai delicată.

Miere Blonda
Această nuanță este cea dacă doriți să iluminați fața cu toată căldura, deoarece oferă sclipiri strălucitoare pentru claritatea sa în firele de păr și este ideală pentru pielea maro și albă.

Tonuri de cupru
Acest ton este fără îndoială unul dintre cele mai izbitoare, diferite și atractive prin luminozitatea sa, este o culoare care ar trebui să fie de preferință pentru pielea albă, așa cum este evidențiată cu pielea într-un mod mai natural, deoarece are anumite tonuri, cum ar fi pielea maro, acest ton previne dacă aveți pielea întunecată, sau între, deoarece desentonar oqua cu pielea te face să arăți foarte greu și fără un contrast subtil.

Culoarea Ciocolatei
Dacă ai bucuria de a avea o piele maro sau maro, această culoare ar prefera mult în părul tău, este o culoare naturală cu nuanțe de maro, dar puțin mai subtilă, așa că arată ca o cafea ușoară, este perfectă pentru a oferi un aspect întinerit și rafinat.

Ce coloranți sunt la modă?
În primul rând, știți ce fel de colorant ar fi potrivit sau convenabil pentru părul dvs., dacă doriți să-l înălbiți, avantajele colorantului sunt că nu este nevoie să oferiți un aspect mai elegant și mai subțire, utilizarea atât de mult machiaj pentru a acoperi părul gri și tind la mai multă iluminare pe față.

Cu toate acestea, componentele coloranților sunt peroxid și agenți alcalini, care fac posibilă utilizarea pigmenților artificiali, antioxidanților, mijloacelor cosmetice și, desigur, pigmentului artificial care determină colorarea părului pe care doriți să îl obțineți.

Murdar adolescenti
Are cea mai mare cerere în prezent, creează un aspect foarte radical și extravagant, moderna da elegant, în primul rând este un proces în care rădăcinile părului sunt lăsate în tonul lor natural, descompunându-se de la firele de mijloc până la capăt într-un ton blond și deschis.
Ciocolata Brownie
Este un colorant cu tonuri întunecate și deschise, similar cu un brownie delicios, care este perfect pentru toate tipurile de piele pentru culoarea maro închis, inclusiv toate coama iluminată anumite caracteristici ale feței tale, cum ar fi buzele și ochii cu mai multă subtilitate

Miere Blonda
Această nuanță este o combinație de mai multe culori strălucitoare, cum ar fi blondul de miere, CUPRUL și castanul, care lasă un aspect asemănător caramelului cu reflexii strălucitoare, cu câteva sclipiri roșii care creează un ton profund, luminos și persistent, perfect pentru pielea albă și maro.

Gri platinat
Este o culoare care se potrivește foarte bine exclusiv cu piei albe pentru rudenia sa cu tonul pielii, acest colorant conferă un aspect luminos și vizibil în păr pentru firele sale palide și se degradează în culori neutre.

Copilul roz
Cu această culoare în păr, puteți diversifica modelele aplicându-le fie complet, fie numai de la lungimi medii la vârfuri, evidențieri sau unele reflecții exclusiv.

Păr De Scorțișoară
Este o culoare potrivită pentru toate tipurile de piele, este ca un castan intens sau puternic, cu reflexe aurii și sclipiri în unele fire de păr, acest ton este foarte subtil, dar veți avea un aspect tineresc, elegant, dar mai ales foarte rafinat și moderna.

Lasă un răspuns