Potrivit investigațiilor, suspectul, de 54 de ani, este avocat și a ajuns în oraș luni trecută (14). El a contactat o companie de electronice și a cerut vânzătorului să ducă un dispozitiv celular la Forumul Municipal. El a susținut victimei că a avut multe audieri și că se grăbea.

Angajatul magazinului a mers la locul convenit, a arătat electronica avocatului, care a verificat dispozitivul și a spus că va merge într-o altă cameră pentru a-și arăta Fiul. Victima a observat întârzierea sa și a chemat poliția militară (PM) pentru a observa că acuzatul nu mai era pe forum.

Apoi, Avocatul a făcut achiziții la un magazin de articole sportive și a prezentat o dovadă falsă a pix. La fel s-a întâmplat și într-un alt magazin de îmbrăcăminte din Guarapuava. Hainele au fost evaluate la R 5 5 mii, iar mobilul la R 8 8 mii.

El a fost găsit și arestat în Palmeira, în Campos Gerais do Paranoux. El a fost cu un vehicul, în cazul în care a existat o bicicletă evaluată la R 3 3 mie. A fost furată de la o victimă din Ponta Grossa. În toate, au fost confiscate R 9 95 mii în active cu avocatul. El a fost trimis la secția de poliție.

Femeia arestată are 25 de ani. Ea este acuzată că a folosit documente false pentru a face cumpărături în magazinele Guarapuava.

Potrivit poliției civile, ea este stagiară într-un birou de registru al orașului și a avut acces la documentele rezidenților care au solicitat asistență în acest registru. Anchetatorii o acuză pe tânără că a folosit copia documentului acestor persoane pentru a achiziționa bunuri imobiliare și obiecte electronice prin telefonul mobil.

După închiderea comenzii, ea va merge la magazin pentru a semna comanda și a închide achiziția. Investigatul a fost arestat în timp ce primea un frigider într-o casă din cartierul Trianon. Bunurile confiscate au fost evaluate la R 5 5 mii.

Lasă un răspuns