La ce oră este recomandat să oferiți copilului prima plimbare? – Dezvoltarea neonatală

Dacă ați ajuns atât de departe, este pentru că v-ați întrebat, Când pot să-mi iau copilul nou-născut la plimbare? Ei bine, la fel de mult ca bunicile sau pediatrii noștri, ei ne spun întotdeauna că nu ar trebui să luăm copilul pe stradă în primele sale zile de naștere. Și mai mult cu aceste vremuri de COVID-19, în care a fi în tumulturi de oameni, poate infecta copilul, deci este mai bine să așteptați, Deci fără alte întrebări, să continuăm cu articolul nostru.

De ce este atât de important să umbli un copil în aer liber?
Luarea bebelușului la plimbare este foarte benefică, deoarece creați legături emoționale cu ei, cu toate acestea, mulți părinți amână uneori aceste activități, deoarece se presupune că avem multă muncă sau nu este timp să o facem.

Cu toate acestea, dacă doriți să aveți timp cu copiii dvs., va exista întotdeauna un moment ideal pentru a face acest lucru, dar trebuie avut în vedere faptul că ieșirea cu un nou-născut necesită mai multă grijă. Deoarece, deoarece sunt încă mici, apărarea lor nu este pe deplin dezvoltată; deci este mai probabil ca aceștia să poată contracta o anumită boală, la rândul lor, expunerea lor la razele soarelui le poate afecta pielea, atât de delicată.

Pe de altă parte, așa cum am menționat în introducere, în aceste vremuri de COVID-19 este mai bine să vă păstrați distanța și să nu fiți în locuri cu un aflux mare de oameni, iar dacă suntem trebuie să respectăm măsurile de prevenire împotriva COVID.

Din ce moment este recomandat să oferiți copilului prima plimbare?
Pediatrii ne recomandă, de obicei, să nu scoatem bebelușii în locuri aglomerate ale oamenilor înainte de primele 8 săptămâni de viață; deoarece bebelușii au sistemul imunitar imatur, așa că trebuie să le acordați timp să-l dezvolte și astfel să-i puteți lua în aer liber.

Pe de altă parte, uneori familia noastră, vorbește despre greșeala de a merge să viziteze copilul în termen de 8 săptămâni și, deoarece pentru mulți este important să petreceți timp în familie, le este greu să spună nu și să expună copilul la infecție, deci chiar dacă sună nepoliticos, cel mai bine este să nu faceți întâlniri de familie, până când treceți un timp considerat, pentru a pune în contact cu copilul cu alte persoane.

Acum, pediatrii recomandă întotdeauna menținerea alăptării, deoarece aduce beneficii excelente pentru copil, deoarece ajută prin furnizarea anticorpilor necesari, astfel încât să-și întărească sistemul imunitar. Care luptă împotriva virușilor care pot fi transmise de către străini, deci este întotdeauna recomandat să le aplicați vaccinurile necesare la două luni, care ajută la prevenirea celor mai frecvente boli la nou-născuți.

Lucruri de luat în considerare pentru a face prima plimbare cu copilul tău
Înainte de a lua copilul pentru o plimbare, este important să avem, toate elementele esențiale pentru îngrijirea copilului, cum ar fi, șervețele umede, scutece, sticle, etc În afară de aceasta, având o mașină care vă poate proteja de ploaie, razele directe ale soarelui și căderea unui obiect pe ea, timp păstrați coș în așa fel încât să puteți uita mereu la copilul tau, la orice eveniment sau nevoie fiziologică de aceeași; acum, aici voi menționa câteva alte sfaturi pentru tine pentru a ajunge la copilul în condiții de siguranță.

Recuperarea fizică a mamei
După naștere, este normal ca o femeie să se simtă obosită și să nu dorească nimic; de aceea se recomandă ca atunci când femeia se simte deja aptă să iasă, să meargă la plimbări de dimineață cu bebelușul și astfel să poată crea legături iubitoare cu copilul ei.

Starea copilului
Acesta este, de asemenea, un factor foarte relevant, deoarece, dacă bebelușul este iritat sau supărat de ceva, nu este recomandabil să-i scoți la plimbare, mai ales dacă sunt bolnavi; deoarece acest lucru le agravează starea de spirit și copilul va începe să plângă mult mai mult, în acest fel, mai bine așteptați să se recupereze sau să se calmeze și apoi îl puteți scoate la plimbare.

Condiții de mediu
Circumstanțele de mediu sunt cruciale atunci când mergeți copilul, deoarece, instantaneu, doriți să faceți o plimbare cu copilul dvs., începe să plouă și acest lucru îl poate face rece sau ziua poate fi fierbinte, ceea ce provoacă disconfort la copil din cauza căldurii.

Din acest motiv, este recomandat să-l scoateți în timpul după-amiezii, unde este cea mai tare zi sau dimineața devreme pentru a evita expunerea directă la razele ultraviolete.

Lasă un răspuns