Peste 11 milioane în conturile producătorilor de sfeclă de zahăr și de produse lactate mici

Peste 11 milioane de subvenții din partea producătorilor de sfeclă de zahăr și a plantelor mici de lapte au fost plătite ieri de Agenția pentru plăți în agricultură și agricultură.

După cum afirmă, vorbim despre sprijinirea fabricilor mici de produse lactate pentru a cofinanța costurile colectării laptelui produs în Republica Croația, a cărui atribuire dorește să mențină nivelul actual de răscumpărare, producție și prelucrare a laptelui de vacă, oaie și capră, precum și să asigure continuarea funcționării fabricilor mici de produse lactate și, astfel, să mențină producția de lapte în fermele mici. 3, 9 milioane au fost plătite pentru acest sprijin pentru 21 de utilizatori.

Dreptul de a sprijini sfecla de zahăr a fost realizat de producătorii de sfeclă de zahăr care au fost înscriși în registrul fermierilor și au primit dreptul la sprijin legat de producție pentru sfecla de zahăr, precizează APPRRR, adăugând că un total de 7,16 milioane au fost plătite pentru acești 376 de utilizatori.

Aproape 100 de milioane de subvenții au fost plătite crescătorilor de animale-maximul pentru îngrășarea efectivului

Ieri, au fost plătite subvenții și producătorilor de îngrășare a porcilor, crescătorilor de îngrășare și producătorilor majori de lapte în valoare de aproape 100 de milioane de kuna.

Vorbim despre măsuri din cauza condițiilor dure de afaceri cauzate de pandemia Covid-19, iar cea mai mare sumă este plătită mutatorilor junadi.

Lasă un răspuns