Sprijinul pentru zonele cu limitări naturale este în scădere-de ce și pe baza cărei analize?

Desigur, jumătate din teren în Hrvatskoj Obra / teren Hrvatskoj ar trebui să fie pus în mai mult efort pentru a rezista la producerea de condițiile climatice involuntare și caracteristicile solului. Zona cu gard natural acoperă 41 de câmpuri Postojna pe suprafața valoroasă din țara noastră.

Împreună cu costurile de producție acumulate pe astfel de terenuri, cei pierduți obțin o mulțime de randamente pierdute, câmpurile priorilor administrației locale, care aparțin subrutinelor cu unele garduri naturale, permițând înțelegerea potpora din programul meu de Dezvoltare Rurală 13.

Acest teren suplimentar pe un hectar de teren, pe lângă terenul de bază și verde, este planificat cu scopul de a reține domeniul producției valoroase în astfel de zone, oprind tendința de depopulare.

Câmpul 23 opcina / grad rămâne fără potpore?
Prema podacima APPRRR, ukupno până la 31. prosinca 2020. 1,87 miliarde kuna din mjera 13, în perioada de program.

Câți bani sunt primiți din acest teren și câți bani sunt plătiți locației terenului. Din cele 555 de nuclee ale autoguvernării locale (JLS) din Hrvatskoj, sub gardul natural către sada ih, erau 373.

Este o nouă aplicație a Ministerului Agriculturii din Polonia pentru plafanja din podrucjima cu garduri naturale, din 2023. godine, este necesar să scoatem potporul în funcție de măreția terenului utilitar, dar să scoatem câmpul din partea a 23-a a Autoguvernării Locale a coastei mici de pe plajă. În acest fel le puteți crea pe teritoriul unora dintre cele 350 de opcchin i gradov.

Sau care este exact diferența dintre domeniul agentului care are produsele acoperite de gard și „anuitățile lor de poziție”, de la acele produse acoperite de gard fără gard, care se bazează pe analiza acestei schele, rămâne pentru noi să vedem.

Care sunt barierele naturale?
Acesta adoptă regulile privind schela teritoriului cu gardurile naturale sau de altă natură, când Ministerul poljoprivrede a donat 2019. există trei categorii de copaci.

U primul munte su Planinska podrucja (GPP), koja obuhva la cel mai mic teritoriu 50 posto are o altitudine de visino peste 400 metara uz înclinație de la 15 posto (acest peste 700 m fără înclinație). U takva podrucja svristani su primjerica: Udbina, Karlobag, Knin, Makarska, insulă, Podgora, Bakar, Fuzine.

În a doua categorie su garduri naturale caracteristice (ZPO) koja obuhvaja xuhaju op / Cine u kojima 60 suprafață posto poljoprivalnye are caracteristici de merluciu sljede: permeabilitatea gard de sol, textura involuntar, rockiness acestei proprietăți chimice involuntare (salinitet, sourness), pantă, dubinu ecologic superficial, temperatură scăzută și secetă.

ZPO este proclamat în prezent în 179 opcchina i gradova, izma / ize de alte i ovim: Cres, Dubrovnik, Komiza, Zagreb, Ernestinovo, Le / Cevica, Virovitica, Hvar, primar, CA / Kavica.

Categorie Su subrucia cu garduri speciale (PPO) koja obuhva kcaju 119 op cchina i gradova koje na na minim 50 posto teritoriu svog au caracteristici krsa. U Tak aparțin primjerica Rasa, Ploce, Pirovac, Sinj, Krk, Motovun, Bol și Postira na Brac, Biograd na moru.

Pentru toate cele trei categorii de câmpuri din regiunile menționate mai sus, se adaugă un potpuriu suplimentar la hectar.

Lasă un răspuns