Ce tunsoare mă face mai înalt? Cum să purtați părul pentru a arăta mai înalt?

Te-ai saturat de a privi prea scurt și de a fi batjocorit?, aici vă aducem soluția, nu contează că înălțimea dvs. în centimetri nu se schimbă, ci vizual, dacă puteți crește puțin mai mult, cu o tunsoare pentru a arăta mai înaltă, care funcționează la fel ca punerea pe tocuri.

Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru a fi comparat cu personaje de poveste din cauza înălțimii lor, deoarece cu o tunsoare bună puteți păstra întotdeauna iluzia că ați crescut puțin mai mult și cel mai bun lucru este că aici vă vom învăța tot ce trebuie să știți.

Index()
Tunsori pentru a arăta mai subțiri și mai înalți
Clasic Bob tăiat
Cu un micro Bob vei arăta mai mare
Bobul lung îți prelungește figura
Pixie lung într-o parte
Pixie cu toupee
Parul cret scurt
Păr lung cret (controlul volumului)
Păr lung cu valuri moi rupte
Midi lung (frecare sau trecut de umeri)
Mullet de tăiere
Parul scurt arata mai gros?
Coafuri pentru a arăta mai înalt
Coada de cal mare
Chifle de Top
Loose cu sfaturi ondulate
O jumătate de coadă cu o panglică
African
Tunsori pentru a arăta mai subțiri și mai înalți
Sunt sigur că vă întrebați, cum mă va face o tunsoare să arăt mai înaltă și mai subțire?, Ei bine, permiteți-mi să vă spun că, dacă este posibil, la fel cum machiajul evidențiază și ascunde trăsăturile feței, creează iluzii de pomeți mai mari sau sprâncene mai groase, în același mod în care o tunsoare vă poate stiliza corpul și vă poate face să arătați mai înalt și mai subțire.

Datorită diferitelor tăieturi, este posibilă eliberarea zonei gâtului, claviculei, spatelui și umerilor, ceea ce face vizual corpul să pară mai stilizat și toată atenția este concentrată pe față, atingând vizual cel puțin 5 cm înălțime.

Acum, când o fată își schimbă aspectul sau modul de a se proiecta, nivelul ei emoțional, mental și social se schimbă, de asemenea, foarte pozitiv pentru ea însăși.

Apoi, coafurile din tendință care te vor ajuta să arăți mai înalt și mai subțire, chiar dacă nu ești fizic; cele mai populare sunt părul foarte scurt, deoarece ceafa și ceafa sunt lăsate complet descoperite pentru a stiliza figura și mai mult și pentru a crea iluzia unui corp mai subțire și mai subțire.

Cu toate acestea, dacă aveți părul lung sau creț și doriți să îl păstrați așa, nu vă faceți griji, vă puteți scurta și silueta.

Clasic Bob tăiat
Cea mai clasică croială de păr scurt este bobul, deoarece este într-adevăr un lucru sigur să arăți vizual mai înalt, deoarece croiala aduce volumul în partea de sus a capului, lăsând gâtul și spatele neacoperite pentru a-ți prelungi silueta.

Cu un micro Bob vei arăta mai mare
Această tăietură vă permite să jucați cu linia de despărțire a părului, să o luați deoparte și să creați un bang pentru a câștiga câțiva centimetri.

Bobul lung îți prelungește figura
Magia acestei tăieturi este să lăsați zona gâtului cu un păr mai scurt și să o lăsați mai lungă pentru a ajunge în față, părul mai lung putând ajunge la claviculă, astfel încât atenția să fie complet concentrată pe umeri.

Pixie lung într-o parte
Partea din spate a gâtului este menținută mai scurtă, în timp ce coroana este tăiată cu smocuri mai lungi, care sunt tăiate în diagonală pentru ao aduce în lateral și pentru a înmuia unghiurile feței, extinzându-se astfelpixie cu toupee
Cu un tupe, puteți crește aproximativ 4 cm, deci în combinație cu un pixie, veți avea cu siguranță o figură mai înaltă și mai subțire.

Parul cret scurt
Părul curat este cel mai potrivit pentru crearea volumului, trebuie doar să îl distribuiți foarte bine pentru a crea volum în partea dreaptă (în partea superioară a capului).

Păr lung cret (controlul volumului)
Acum, părul creț este cel mai potrivit pentru crearea volumului, deși este adevărat, dar dacă este lung, trebuie să îl țineți astfel încât să nu crească lateral, deoarece creează un efect opus și vă face să arătați mai adânc și mai larg.

Păr lung cu valuri moi rupte
Pentru cei cărora le place părul XXL, există modalități de a menține părul lung, fără a arăta atât de jos, manele fulgi cu breton și valuri rupte nu te vor face să arăți mai mic. în caz contrar, cu părul prea drept.

Midi lung (frecare sau trecut de umeri)
Tăieturile Midi la nivelul umerilor cu dungi la mijloc sunt una dintre cele mai purtate în acest sezon de femeile scurte.

Mullet de tăiere
La urma urmei, tăietura de mullet este destinată femeilor mai curajoase cărora le place să poarte părul foarte scurt, care abia acoperă capul și este puțin mai lung pe laturi.

Parul scurt arata mai gros?
Majoritatea femeilor cred că părul scurt le face să pară mai groase și, prin urmare, nu îndrăznesc să-și schimbe aspectul. Dar nu este așa, pentru fiecare tip de față există o tunsoare care va ajuta la schimbarea caracteristicilor lor.

Adică, pentru acele femei care au o față foarte alungită și îngustă, există tunsori care vă vor ajuta să creați mai mult volum pe părțile laterale și să arătați puțin mai largi și mai înalte; acum pentru femeile care au o față mai largă, există tunsori care concentrează volumul într-o zonă diferită pentru a vă adapta la ceea ce doriți să obțineți.

Este doar o chestiune de cercetare și de a vizita un coafor de încredere și instruit, care vă poate ghida și obține cea mai bună croială, ținând cont de dimensiunile dvs. și de rezultatele dorite.

Coafuri pentru a arăta mai înalt
Dacă nu îndrăznești să-ți tai părul, poți opta pentru coafuri care te vor face să arăți vizual mai înalt și să-ți păstrezi în continuare coama cu croiala la alegere.

Coada de cal mare
Acest tip de coafură constă dintr-o coadă de cal cât mai mare cu părul drept.

Chifle de Top
Chongos, sau celebrele cepe, pentru a colecta tot părul și a arăta mai elegant, sexy și, cel mai important, înalt.

Loose cu sfaturi ondulate
Dacă vă place să vă purtați părul liber, ar trebui să-l purtați pe umeri cu valuri ușoare la capete.

O jumătate de coadă cu o panglică
Jumătățile creează volum în partea de sus a capului și distrag atenția pentru a crea efectul de a fi mai înalt.

African
Există o selecție uriașă de coafuri Afro, care vă vor ajuta, fără îndoială, cu problema dvs. de înălțime, deoarece întregul volum este privit în sus.

Lasă un răspuns