Ce tunsoare arată bine cu o față ovală? Coafuri Simple

Fiecare formă a feței are caracteristici diferite care o fac unică, unele au caracteristici mai pronunțate decât altele și, înainte de aceasta, este important să știm ce fel de față avem pentru a determina caracteristicile și a obține un avantaj mai bun. ca fața ovală.

Cea mai căutată față este ovalul, deoarece are caracteristici care fac ca orice accesoriu, coafură sau machiaj să se simtă bine. Și se întâmplă ca bărbia lui să fie mai îngustă decât fruntea, iar pomeții familiari nici măcar nu trebuie să folosească machiajul pentru a corecta imperfecțiunile.

Pentru a recunoaște o față ovală, trebuie să vă uitați la zona sa centrală, adică în pomeții săi, când sunt mai largi decât fruntea și bărbia.

Care tunsoare sau breton se va potrivi unei fețe ovale sau alungite? Cele Mai Bune Tunsori
Index()
Avantajele unei fețe ovale
Tunsori față în față pentru femei
Care este cea mai bună tunsoare pentru o față ovală?
Coafuri pentru fata ovala
O tunsoare cu multă mișcare
O coamă fără straturi și netedă
Micro Bob zum Kiefer
Mane cu breton drept
Aspect Retro
Coama ondulată
Bob lung și ondulat
Uite grunge
Tunsori pentru fata ovala si parul ondulat
Avantajele unei fețe ovale
fața ovală are trăsături care o fac dorința fiecărei femei și oferă avantaje incredibile tuturor celor care au bucuria de a avea forma de a deveni unul dintre cele mai frecvent văzute stereotipuri de frumusețe din cinematografie.

Acest lucru se datorează faptului că este mult mai ușor să personalizați orice fel de accesorii, machiaj, coafuri și vestiare și, în același mod, ar arăta grozav!

Orice fel de tunsoare va face bine această față, dar părul cu franjuri va face ca trăsăturile feței să iasă în evidență mai mult, iar femeia va arăta mai stilizată.

Atunci când aplicați machiajul, trebuie doar să definiți puțin sprâncenele în funcție de forma lor naturală, puțină umbră maro în ochi, puțină conturare ca tehnică de iluminare și apar unele zone, de preferință zona T a feței, mai mult sub ochi și pomeți pentru o față mai radiantă.

Pentru a întuneca, trebuie doar să faceți umbre la linia părului, pe bărbie și sub pomeți. Pe de altă parte, orice tip de coafură se simte bine, de la părul colectat până la părul drept sau ondulat.

Tunsori față în față pentru femei
Oval
Acest tip de față este recunoscut deoarece fruntea și bărbia sunt mai mici decât pomeții, formând un oval perfect. Artisti precum Taylor Swift, Charlize Theron, Kate Winslet si Judit masc au norocul de a obtine o tunsoare si de a o face perfecta!

Dar cel mai adesea se folosesc bob, pixie și jumătate de mană cu valuri sau păr lung cu bucle.

Round
Ele sunt ușor de determinat, deoarece, ele sunt fețe mult mai mult pe tot parcursul anului, cu maxilarul, bărbia și nasul rotunjite. Selena Gomez, Cameron Diaz, Gigi Hadid și Kate Hudson sunt câteva dintre celebritățile cu acest tip de față.

În ceea ce privește coafurile, scopul este de a face trăsăturile faciale mai distincte, de a contura fața și de a face să pară mult mai fine. Pentru a face acest lucru, el poartă un păr lung stratificat, de preferință drept; deși pixii i se potrivesc bine, precum și un micro bob cu efect umed și banda în mijloc.

Pătrat
Acest tip de față este destul de ciudat, deoarece maxilarul este destul de pronunțat și prea larg. Celebritățile cu acest tip de față sunt Keira Knightley, Olivia Wilde și Michelle Williams.

În ele se află tunsorile care au stat, bobul lung cu valuri desfăcute, bobul asimetric, ciorapii sau manele lungi cu straturi sau voluminoase pe coroană pentru a prelungi fața și a distrage atenția.

Extinde
Fruntea și bărbia sunt mult mai lungi, maxilarul este mic, iar pomeții sunt flasc și mari, precum cei ai lui Sarah Jessica Parker, Julia Roberts și Katy Perry.

Astfel de celebrități au ales breton și Mane pe umeri pentru a atinge scopul de a crea senzația unei fețe mai largi, astfel încât volumul este necesar pe laturi. Această iluzie se realizează cu valuri, breton și tăieturi bob și pixie.

Inima
Se mai numește triunghi și conține fruntea și partea superioară a feței, care sunt mai late decât bărbia și iau forma unei inimi. Celebrități precum Miley Cyrus, Anne Hathaway și Victoria Beckham.

Bob, micro bob, tăieturi de mullet, breton marcat și ascuțit, clavicut tăiat la nivelul claviculei; sunt cele mai recomandate pentru acest tip de față.

Dreptunghiular
Fața dreptunghiulară este mai mare decât largă, iar fruntea și maxilarul sunt destul de unghiulare, în plus; lățimile frunții, maxilarului și pomeților sunt aceleași. Poate fi asimilat cu fețele lui Alessandra Ambrosio, Alexa Chung și Angelina Jolie.

Buclele medii, părul lung, tăieturile bob, bretonul și tăieturile pixie sunt cele mai ideale, deoarece îndeplinesc obiectivul principal de rotunjire vizuală a feței.

Diamant
Această formă a feței se distinge prin bărbie și frunte îngustă, precum și pomeți bine pronunțați. Astfel, încearcă să înmoaie această pronunție a obrajilor și să creeze contraste cu părul.

Unele vedete, precum Jennifer Lopez și Karlie Kloss, aleg părul mediu cu dungi pe o parte pentru a-i însoți cu breton voluminos și păr în general ondulat, care a distras atenția și a creat contrastele necesare pentru a contura corect fața.

Tăieturi ca Bob, bob lung. Păr lung cu valuri, lob cu breton lateral, bob asimetric cu vârfuri defilate, pixie cu volum frontal; sunt cele mai recomandate.

Care este cea mai bună tunsoare pentru o față ovală?
Este dificil să definiți un singur tip de tăietură pentru o față ovală, deoarece, așa cum am menționat deja, această față este aproape perfectă, astfel încât aproape orice tunsoare vă va potrivi bine.

Cu toate acestea, în acest sezon, pentru acest tip de față, părul lung cu fitile în două tonuri în stilul lui Billie Elish sau Bella Hadid sunt cele mai des folosite, care reușesc să armonizeze fața. Dar pentru femeile cărora le place părul mai scurt, bobii sunt perfecți!

Coafuri pentru fata ovala
Tunsul este important nu numai coafurile care sunt făcute și ele; astfel încât, cu ajutorul acestui lucru, să realizăm armonie și să conturăm toate trăsăturile feței pentru a crea iluzia unei fețe perfecte. Iată câteva:

O tunsoare cu multă mișcare
Părul cu multă mișcare creează volum și echilibrează fața. Pixies, degrafilados scurt, bob scurt, lung cu valuri, shag scurt, tăiat wob, balayage cu straturi sunt ideale pentru a crea un păr cu multă mișcare.

O coamă fără straturi și netedă
Cu această tăietură, se caută ca atenția să fie distrasă în lungimea părului și în coafura cu banda în mijloc și în spatele urechilor; acest lucru pentru cei cărora le place părul lung.

Pe scurt, un bob sub bărbie, dar cu vârfuri drepte și netede dă o notă specială.

Micro Bob zum Kiefer
Micro bob cu înălțimea maxilarului și cea mai scurtă înălțime a gâtului este o tunsoare îndrăzneață care conferă textură, versatilitate și tinerețe. În plus, este foarte ușor de întreținut și întreținut.

Mane cu breton drept
Pentru cei care au părul mic, bretonul drept creează iluzia părului abundent, astfel încât acestea pot fi perfect combinate cu părul mediu până la lung.

Aspect Retro
În acest sezon, aspectele retro sunt inspirate din anii 70, cum ar fi muleta folosită de Miley Cyrus cu straturi și breton foarte dezordonate, tăieturi pixie pentru a înmuia trăsăturile faciale, Bob blunt care necesită foarte puțină întreținere și, în cele din urmă, swag cu straturi prezentate și breton de perdea.

Coama ondulată
Valurile aduc volum pe față, nu numai că dau feței o mulțime de tinerețe și viață, dar pot fi combinate și cu orice tip de lungime a părului.

Bob lung și ondulat
Tăierea lui Bob este potrivită nu numai pentru părul scurt, ci și pentru părul lung sau mediu, poate la nivelul umărului sau claviculei, dar cu valuri și babylights vei arăta și mai frumos.

Uite grunge
Acest tip de tăietură este un derivat al bobului, dar cu o structură mai informală, mult mai rece și moderna, deoarece straturile sale îi conferă mult mai multă mișcare pentru a stiliza fața.

Tunsori pentru fata ovala si parul ondulat
Micro bob cu breton.
Cret Pixie.
Mane ondulat XXL.
Chefal.
Shaggy.
Blunt Bob.

Lasă un răspuns