Cum pot elimina electricitatea statică din părul meu?

Dacă suferiți de levitație capilară slabă, aceste sfaturi vă vor ajuta foarte mult, nu mai suferiți zilele de iarnă sau începeți să vă urâți eșarfele, urmați mai bine toți acești pași simpli.

Periați mai puțin și hidratați mult mai mult și îngrijirea bună a părului va face diferența, dar pentru a putea trata ceva temeinic, trebuie să știm ce îl provoacă.

Index()
De ce apare electricitatea statică în păr?
Este normal ca părul să aibă electricitate statică?
Care sunt motivele pentru care părul are electricitate statică?
Sfaturi pentru îndepărtarea electricității statice în păr
După spălare, clătiți părul cu apă rece
Îndepărtați bine excesul de apă
Utilizați piepteni din lemn
Utilizați produse anti-frizz
Masați părul cu ulei de măsline
Aplicați fixativ în timpul coafării
De ce apare electricitatea statică în păr?
Acest lucru se întâmplă atunci când se acumulează multă energie electrică, în consecință, purtăm un păr pufos plin de frizz și foarte greu de manevrat.

Este normal ca părul să aibă electricitate statică?
Există mulți oameni care au electricitate în păr, acest lucru este ceva cu adevărat obișnuit, părul foarte subțire sau foarte deshidratat este cel mai probabil să transporte electricitate.

Care sunt motivele pentru care părul are electricitate statică?
Realitatea este că lucrurile simple și de zi cu zi provoacă electricitate prin frecarea cu o țesătură a hainelor noastre sau cu peria, deși acest lucru se întâmplă puțin câte puțin și chiar mai mult se întâmplă atunci când plouă sau există umiditate, când avem părul foarte subțire și chiar pantofii pe care îi folosim atunci când acesta este cauciuc.

Sfaturi pentru îndepărtarea electricității statice în păr
Calmează-te, aici te vom învăța trucuri, astfel încât acest lucru să nu se mai întâmple, trebuie doar să înveți și să aplici acești pași simpli și să-i adaptezi la viața ta de zi cu zi, pentru că pentru asta nu trebuie să mergi la salon sau să cheltuiești mulți bani pe tratamente, o poți face de acasă.

După spălare, clătiți părul cu apă rece
Deci, luați un duș liniștit și îndepărtați toate cremele sau șampoanele rămase, care sunt, de asemenea, obligatorii ultima clătire trebuie făcută cu apă rece, deoarece aceasta va sigila cuticula și va da părului strălucire aspect spectaculos.

Îndepărtați bine excesul de apă
După finalizarea procedurii de spălare, se recomandă să uscați bine părul cu prosopul și cu atât mai mult dacă îl expuneți la căldura uscătorului și dacă doriți să îl dezlegați, nu frecați părul cu prosopul, uscați-l ușor.

Utilizați piepteni din lemn
Pieptenii din Plastic ne afectează părul, deoarece creează electricitate statică, dar pieptenii și periile din lemn nu creează electricitate sau se ondulează, distribuie grăsimea naturală a părului, care este hidratată și strălucitoare, efectuează un masaj pe scalp, stimulează creșterea părului și, de asemenea, relaxează-i.

Utilizați produse anti-frizz
Este recomandabil să folosiți produse anti-frizz, mai ales în timpul iernii datorită umidității, astăzi există multe produse care ajută la controlul static și frizz în păr și adevărul este o binecuvântare, aplicați-l înainte de a usca părul sau treceți fierul, deoarece îl protejează și de căldură.

Un sfat dacă trebuie să îndepărtați electricitatea statică din păr foarte repede, folosiți șervețele care sunt folosite pentru mașina de spălat și treceți una dintre ele prin păr.

Masați părul cu ulei de măsline
Una dintre cele mai frecvente cauze ale electricității din păr este lipsa de umiditate din păr, de aceea trebuie să-l menținem hidratat și de aceea vă sfătuiesc să faceți măști de față hidratante de casă sau să faceți o baie cu ulei de măsline o dată pe săptămână, întindeți uleiul de măsline pe tot părul înainte de spălare, lăsați 20 sau 30 de minute, apoi îndepărtați-l cu multă apă și șampon.

Aplicați fixativ în timpul coafării
Fierul este un instrument excelent pentru a vedea părul drept, dar trebuie să-l folosim foarte atent, dacă părul este încă electrificat după trecere, luați un pieptene, puneți lac pe el și treceți-l prin păr.

În timp de umiditate puteți înlocui pantofii de talpă din cauciuc cu cei de talpă din piele, astfel încât să evite staticul din păr.

Lasă un răspuns