Cum de a opri pierderea parului de stres?

De obicei, căderea părului are cauze diferite, dar, în consecință, căderea părului provoacă prea mult stres atât la bărbați, cât și la femei. Pentru că face parte din prezentarea personală și nu ne putem imagina în nici o situație cu chelie. Prin urmare, avem nevoie de soluții pentru a ști cum să oprim căderea părului din cauza stresului. Mai ales pentru că suntem expuși la un nivel de trai foarte agitat.

Index()
De ce îți cade părul când te întorci la muncă?
Care sunt principalii factori care determină căderea părului?
Cum afectează stresul căderea părului?
Simptome și semne că părul tău cade din cauza stresului
Pierderea excesivă a densității
Dificultăți cu pieptănarea părului
Observați căderea mare a părului atunci când pieptănați
Sfaturi pentru a opri căderea părului de stres
Evitarea tensiunilor de lucru
Găsiți camere de relaxare
Medita
Nutriție sănătoasă
Masează scalpul
Utilizați produse anti-cădere
Când ar trebui să văd un dermatolog?
De ce îți cade părul când te întorci la muncă?
Oricare ar fi munca noastră poate provoca dureri în și în jurul gâtului, acest lucru se întâmplă atunci când stăm sau stăm mult timp. În acest fel, circulația sângelui nu își poate dezvolta calea normală prin scalp.

Toate acestea se întâmplă din nou la locul de muncă, deoarece suntem expuși la o cerere de stres toată ziua și este dovedit științific că stresul provoacă căderea părului.

Care sunt principalii factori care determină căderea părului?
Cauzele căderii părului sunt diferite, ceea ce vă poate afecta indirect sau direct. Această cădere a părului poate fi o consecință a unei boli ereditare, abuz datorită îngrijirii excesive a părului, adică călcarea, suflarea, keratinele, printre altele.

Poate fi, de asemenea, un efect secundar al unui medicament pe care îl luați dacă urmați radioterapie sau dacă treceți printr-o perioadă foarte stresantă din viața dumneavoastră.

Cum afectează stresul căderea părului?
Părul are nevoie de îngrijire ca orice altă parte a corpului nostru. Aceasta include o dietă sănătoasă care ne poate oferi vitamine și suplimente pentru îngrijirea părului. Dar dacă, dimpotrivă, creăm mult stres, afectăm sănătatea scalpului și a părului. Ca urmare, foliculii de păr sunt conduși de pe scalp într-o fază de repaus.

Simptome și semne că părul tău cade din cauza stresului
Acum este întotdeauna necesar să se detecteze pierderea excesivă a părului din cauza stresului în cel mai scurt timp posibil pentru a putea reacționa în timp. Prin urmare, simptomele trebuie să recunoașteți această afecțiune:

Pierderea excesivă a densității
Dacă intrați în faza în care foliculul de păr este afectat de stres, atunci în orice moment o cantitate excesivă de păr este expulzată de fire. când ne scăldăm, pieptănăm, acasă sau când facem o cravată.

Dificultăți cu pieptănarea părului
Părul intră într-o etapă de uscăciune, care devine mult mai puțin ușor de gestionat. Chiar și cu clătire, vom avea dificultăți în detanglarea sau pieptănarea părului.

Observați căderea mare a părului atunci când pieptănați
Acest lucru slăbește atât de mult încât părul rămas are nevoie, de obicei, doar de câteva pufuri mici pentru a se desprinde și smocuri. Cu cât părul nostru cade mai mult, cu atât starea va fi mai avansată.

Sfaturi pentru a opri căderea părului de stres
Cel mai important lucru despre acest subiect este cum să oprim căderea părului de stres atunci când am încercat deja totul. Dar dacă aplicați următoarele sfaturi, cu siguranță nu numai că veți evita pierderea părului, dar în curând va apărea părul nou:

Evitarea tensiunilor de lucru
Stresul la locul de muncă este puțin greu de evitat, deoarece ne supunem în fiecare zi, posibil din cauza presiunii. Cu toate acestea, este important pentru părul dvs. să nu vă faceți griji sau să aveți atât de mult stres, pentru aceasta puteți implementa aportul de ceai, cum ar fi mușețelul.

Găsiți camere de relaxare
Deși vrem să lucrăm 24 de ore pe zi pentru a genera mai multe venituri, ar trebui să căutăm întotdeauna minute de odihnă sau un spațiu de relaxare. Prin urmare, vă recomand să luați cel puțin 2 ore pe zi pentru a vă răsfăța.

Medita
Această activitate îmbunătățește foarte mult sănătatea emoțională și, de asemenea, vă ajută cu anxietatea pe care o puteți avea atunci când părăsiți locul de muncă. Este o activitate care creează liniște pe termen scurt, mediu și lung în timp ce o practici.

Nutriție sănătoasă
Includeți în dieta dvs. alimente care împiedică pierderea părului și, de asemenea, întăriți-le pe cele pe care le aveți în continuare. Pentru aceasta, se recomandă, în primul rând, consumul de fructe, alimente bogate în fibre, citrice, carne roșie și ouă.

Masează scalpul
Pentru creșterea părului, trebuie să stimulăm vascularizarea, în acest fel sângele poate fi stimulat să meargă în mod normal și să ajungă la foliculul de păr. Acest lucru crește șansele de a obține oxigenul și substanțele nutritive necesare pe care scalpul trebuie să le absoarbă.

Utilizați produse anti-cădere
Este adevărat, pe lângă toate recomandările generale, ar trebui implementat un produs anti-cădere. Căutați să fie recunoscut și recomandat de experți, deoarece nu toate produsele de pe piață sunt recomandate.

Când ar trebui să văd un dermatolog?
Dacă pierderea părului crește brusc, deoarece începeți să vedeți scalpul, atunci este timpul să aveți un diagnostic de la un specialist. De asemenea, puteți observa timpul pentru a merge la medic dacă există mai mult de 150 de fire de păr pe zi.

Lasă un răspuns