Aceasta este cea mai bună rețetă de cheesecake fără coacere! Un cheesecake incredibil, ușor de făcut, care nu necesită coacere! O numim cheesecake de ziua noastră pentru că este plină de stropi și perfectă pentru cei care iubesc cheesecake-ul. Cu adevărat cel mai bun cheesecake de ziua de naștere fără coacere, care este perfect pentru orice petrecere de ziua de naștere.

Spre deosebire de alte rețete, nu există lapte condensat sau gelatină în această rețetă, ci doar ingrediente întregi care sunt biciuite împreună pentru un desert neted mătăsos.

Încercați, de asemenea, tortul nostru clasic de ziua de naștere și rețeta de tort funfetti. Ambele sunt făcute cu stropi și minunate pentru o petrecere de aniversare!

Cea mai bună parte a acestui cheesecake fără coacere este că este bogat în aromă și foarte cremos. Are o crustă de cracker graham cu unt, care adaugă o textură crocantă și este destul de simplu de realizat. De asemenea, ne place că nu trebuie să coaceți acest cheesecake la cuptor. Crusta are nevoie de aproximativ 15 minute pentru a se coace, dar cheesecake-ul propriu-zis se pune la frigider.

Un cheesecake fără coacere este o opțiune excelentă pentru un cheesecake clasic, dar făcut fără coacere. Această rețetă este ușor de făcut, mătăsoasă și făcută cu stropi pentru o petrecere instantanee! Pentru oricine iubește cheesecake – ul și dorește să sărbătorească o ocazie specială cu desert, acesta va fi preferatul lor absolut!

Acest tort este făcut cu o crustă de cracker graham cu unt și stropește. Este rețeta noastră de cheesecake de ziua de naștere, care este perfectă pentru atâtea ocazii!

CUM SE FACE UN CHEESECAKE FĂRĂ COACERE
Consumabile
Veți avea nevoie de câteva articole pentru a face această rețetă de cheesecake fără coacere:

Springform Pan-acest lucru permite o îndepărtare ușoară a cheesecake.
Mixer Electric
Boluri De Amestecare
Cupe și linguri de măsurare
Spatula
ingrediente pentru a face un cheesecake fără coacere
Ingrediente
Brânză cremă-brânza cremă Philadelphia este ceea ce folosim în această rețetă. Asigurați-vă că este complet înmuiat înainte de a-l folosi pentru a face un cheesecake.

Smântână – un produs lactat obținut prin fermentarea cremei obișnuite cu bacterii de acid lactic. Această textură cremoasă, asemănătoare iaurtului, conferă cheesecake-ului o aromă ușor acră, care complimentează smântâna grea și crema de brânză.

Crema grea – partea groasă a laptelui care se ridică la vârf datorită conținutului ridicat de grăsimi. Are unul dintre cele mai mari conținuturi de grăsimi din toate produsele lactate. Este folosit pentru a ajuta la stabilirea acestui cheesecake și păstrați-l frumos și pufos.

Zahăr granulat-un îndulcitor obținut fie din zahăr din sfeclă, fie din zahăr din trestie, care a suferit un proces de rafinare.

Zahăr pudră – cunoscut și sub numele de cofetari zahărul are o textură de pulbere. Este un zahăr fin măcinat, care este super dulce și folosit pentru glazură. Îl folosim în rețetă pentru a îngroșa tortul, a adăuga un plus de dulceață și a adăuga o textură moale la cheesecake.

Extract de vanilie-acest lucru ajută la îmbunătățirea tuturor aromelor din rețetă.

Suc de lămâie – sucul de lămâie proaspăt stors adaugă aciditate cheesecake-ului și creează o aromă cu adevărat delicioasă, proaspătă.

Sprinkles – dacă faceți o prăjitură cu brânză ziua de nastere stropește sunt o necesitate! Acestea adaugă culoare insantă și distracție acestei rețete. Puteți folosi stropi fără vopsea pentru a face și acest lucru!

ziua de naștere cheesecake
GRAHAM CRACKER CRUST
Ne întoarcem întotdeauna la crusta noastră de încredere graham cracker pentru cheesecakes și plăcinte. Este atât de ușor de făcut și are cu adevărat cea mai bună aromă. Este robust și nu se înmoaie când este setată umplutura de cheesecake.

Rețeta are, de asemenea, doar trei ingrediente: biscuiți Graham, zahăr și unt topit. Este mai ușor dacă este făcut într-un procesor de alimente pentru a crea firimituri de cracare graham. Cu toate acestea, Honey Maid face acum și firimituri de cracker Graham! Deci, puteți sări peste crearea propriului dvs.

Când faceți o prăjitură cu brânză fără coacere, vă recomandăm să împingeți crusta de cracare graham până la părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc.

De asemenea, vă recomandăm să coaceți această crustă, astfel încât să nu se sfărâme atunci când feliați tortul. Doar introduceți-l în cuptor timp de 15 minute în timp ce bateți tortul împreună.

tort cu stropi
SFATURI PENTRU A FACE UN CHEESECAKE FĂRĂ COACERE
Ingrediente la temperatura camerei – Acest lucru este crucial atunci când faceți un cheesecake. Ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei înainte de a fi biciuite împreună. Acest lucru permite o textura matasoasa neteda. În cazul în care crema de branza este rece va duce la ea un cheesecake cocoloașe.

Coaceți crusta-chiar dacă acesta este un cheesecake „fără coacere”, crusta trebuie să fie coaptă. Durează aproximativ 15 minute în cuptor, dar este singurul mod în care își va menține forma. Dacă nu coaceți crusta înainte, aceasta se va sfărâma la servirea tortului.

Ingrediente la temperatura camerei – Acest lucru este crucial atunci când faceți un cheesecake. Ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei înainte de a fi biciuite împreună. Acest lucru permite o textura matasoasa neteda. În cazul în care crema de branza este rece va duce la ea un cheesecake cocoloașe.

Ingrediente de bună calitate-folosiți ingrediente de bună calitate atunci când faceți acest cheesecake. Extract de vanilie pură, smântână organică și smântână și suc proaspăt de lămâie. Totul face o diferență în rezultatul tortului.

rețetă de cheesecake cu stropi
CUM SE PĂSTREAZĂ UN CHEESECAKE FĂRĂ COACERE
Cheesecake-ul dvs. de casă ar trebui să fie întotdeauna păstrat în frigider pentru a împiedica să meargă rău. Cel mai bine este să lăsați cheesecake-ul de casă să se răcească înainte de a-l pune la frigider și a-l înfășura mai întâi. Încercați să-l obțineți cât mai etanș, urmând acești pași:

Așezați cheesecake-ul pe o placă sau o farfurie.
Înfășurați tortul în folie de plastic.
Asigurați-vă că toate marginile sunt ținute în jos în siguranță.
POȚI ÎNGHEȚA UN CHEESECAKE FĂRĂ COACERE?
Puteți îngheța acest cheesecake pentru a vă bucura mai târziu înfășurându-l bine și plasându-l într-un recipient etanș etanș. Aduceți la temperatura camerei când sunteți gata să serviți.

Cu toate acestea, nu recomandăm înghețarea pentru a seta acest cheesecake. Acesta va strica textura tortului și ar trebui să fie refrigerat pentru a avea un timp lent stabilit. Doriți o textură cremoasă și înghețarea acesteia pentru a o seta va crea una înghețată.

CUM SĂ VĂ DEZGHEȚAȚI CHEESECAKE-UL ÎNGHEȚAT
Brânzeturile congelate sunt cele mai bune dacă sunt capabile să se dezghețe la frigider peste noapte. Lăsați-l în folia de plastic, astfel încât să nu absoarbă mirosurile și să rămână proaspăt. Dacă aveți nevoie să se dezghețe rapid, lăsați-l pe tejghea la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore.

felie de tort cu stropi
TOPPINGURI CLASICE DE CHEESECAKE PENTRU ZIUA DE NAȘTERE
Aceasta este o rețetă clasică de cheesecake, astfel încât să puteți decide cum doriți să o serviți și ce toppinguri să folosiți. Vă sugerăm topping-uri de sezon, cum ar fi fructe de padure proaspete. De asemenea, puteți utiliza oricare dintre aceste idei de mai jos:

Sos De Ciocolată
Frișcă
Umplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Caș De Lămâie
Sos De Caramel
Unt De Arahide
ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Nu este mai bine să coaceți Cheesecake decât cheesecake-ul copt?
Principala diferență între brânza fără coacere și cheesecake-ul copt este că unul copt are o textură mai bună. În special, cheesecake-ul copt are o textură moale și mai cremoasă, care este greu de realizat cu o rețetă de cheesecake fără coacere. Cu toate acestea, cheesecake-ul nostru fără coacere are aceeași aromă ca un cheesecake copt și este foarte pufos. Este mult mai ușor de făcut și, atunci când este servit la temperatura camerei, rivalizează cu cheesecake-ul nostru copt.

De ce Cheesecake-ul meu fără coacere nu este ferm?
Există două motive pentru care cheesecake-ul tău nu s-a setat. În primul rând, o umplutură de cheesecake fără coacere trebuie să se întărească complet la frigider pentru minimum 6 până la 8 ore. De asemenea, îl puteți lăsa peste noapte la firmă, ceea ce vă recomandăm. În al doilea rând, crema grea trebuie bătută cu celelalte ingrediente. Aceasta este o parte importantă atunci când faceți un cheesecake fără coacere. Dacă nu bateți totul suficient, poate duce la modul în care se instalează cheesecake-ul.

Cât durează să se stabilească un cheesecake fără coacere?
Va dura aproximativ 8 ore pentru a seta un cheesecake. Vă recomandăm să îl lăsați la frigider peste noapte pentru a permite setarea completă. Apoi scoateți-l și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de o oră înainte de servire.

Pot face Mini Cheesecakes fără coacere cu această rețetă?
Ba da, poți! Va trebui să faceți mini cruste și apoi puteți împărți această rețetă în fiecare crustă individuală de cheesecake.

cheesecake de ziua de naștere cu stropi
CÂND SĂ SERVIȚI UN CHEESECAKE FĂRĂ COACERE
Cheesecake este un desert bogat și cremos, care este perfect pentru orice ocazie. Acesta poate fi modificat pentru a utiliza fructe de padure de sezon și diferite topping-uri. Iată câteva idei când să serviți un cheesecake:

Petrecere În Grădină

Vin și brânză Petrecere

Toamna Harvest Party

Brunch De Paște

Brunch de Ziua Mamei

MAI MULTE REȚETE DE CHEESECAKE PE CARE LE VEȚI IUBI
Rețetă De Cheesecake Cu Portocale De Sânge

Cheesecake Ricotta cu Topping de smântână

MAI MULTE REȚETE DE PETRECERE DE ANIVERSARE
Rețetă De Cupcake Cu Vanilie

Rețetă De Cupcake Cu Ciocolată

Trufe De Ciocolată De Casă

Cookie-Uri Cu Ciocolată Fără Unt

Placinta Cu Ciocolata

Să ne acum, dacă face acest lucru nu-coace cheesecake ziua de nastere! Ne-ar plăcea să vă cunoaștem gândurile.

Lasă un răspuns