Când o zi de naștere se strecoară pe tine și nu ai timp să planifici, te-am acoperit! Împărtășirea ideilor noastre de ultimă oră, a consumabilelor și chiar a unei imprimabile pentru a vă menține organizat și pregătit dacă trebuie să aruncați o petrecere de aniversare de ultimă oră!

Organizarea unui partid bday ultimul minut nu este la fel de greu cum ai crede!

Aduna prietenii și familia și a vedea cine este disponibil. Nici o presiune, deoarece este ultimul minut.

Utilizați lista noastră de verificare a petrecerilor pentru a vă organiza și a scrie ceea ce veți avea nevoie. Îl puteți descărca de mai jos!

Începeți cumpărăturile! Puteți cumpăra cu adevărat tot ce aveți nevoie la un magazin alimentar!

CUM POT AVEA O PETRECERE DE ANIVERSARE IEFTINĂ, DAR TOTUȘI SĂ O FAC SĂ ARATE BINE?
Nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a face o petrecere să arate bine. Încercați să evitați ustensile din plastic, cupe, farfurii și fețe de masă. Hârtia sau bambusul sunt mult mai frumoase. Găsi elemente în jurul casa ta de a utiliza, de asemenea. Iată câteva sfaturi!

Alegeți o temă simplă – ar putea fi un sezon, cum ar fi o zi de naștere de vară sau o zi de naștere în grădină și alegeți o schemă de culori.
Creați aranjamente florale ieftine-folosind flori simple cumpărate din magazin, creați câteva aranjamente florale. Ei vând chiar și borcane de zidărie ieftine și la magazin, care sunt perfecte pentru vaze!
Utilizați magazinul alimentar local – de la baloane la flori, la alimente, magazinele alimentare vând majoritatea consumabilelor de care aveți nevoie pentru o petrecere.
Baloanele sunt pentru orice vârstă! Aruncați baloane pentru a acoperi podeaua sau folosiți baloane umplute cu heliu, la un cost suplimentar, pentru a acoperi tavanul. Alegeți baloane care sunt în culorile dvs. de petrecere.
Confetti – când este presărat pe o masă cu flori, confetti este un decor instantaneu de petrecere!
Serviți un pumn de cocktail – când sosesc oaspeții, este important să aveți un cocktail gata. Este cel mai ușor să faci un lot uriaș de pumn și în acest fel, oaspeții se pot servi și ei înșiși.
Comandați mâncare sau creați un meniu super simplu – pastele sunt întotdeauna accesibile pentru a face și asociate cu o simplă placă de brânză sau salată, pot fi foarte satisfăcătoare.
Desert-comandați sau coaceți un tort simplu. Puteți face, de asemenea, un turn de înghețată ca acesta. Nu necesită coacere!

Lasă un răspuns