În această vară am găzduit o curte, petrecere tematică tropicală pentru prietenii noștri. Nu există un moment mai bun decât vara pentru a arunca o petrecere în aer liber și m-am gândit că, din moment ce nu suntem în Hawaii, am putea aduce niște vibrații tropicale în casa noastră!

De la mâncare, la muzică și decorațiuni, am creat o petrecere de vară foarte specială, colorată și distractivă și împărtășesc toate detaliile!

Începeți cu o placă de dispoziție pentru petrecerea dvs. Pinterest este minunat pentru asta! Pin imagini și produse din magazine care te inspira. Este ușor să păstrați totul organizat.

Alege o dată și trimite invitațiile! Folosim companii online precum Evite (gratuit) și Paperless Post pentru a trimite invitații. Este frumos să poți urmări și actualiza detaliile importante ale evenimentului și RSVP-urile.

Câteva săptămâni, cumpărați decorațiuni tropicale online și creați un meniu tropical. Gândiți-vă la cocktail-uri în stil tropical, aperitive și desert. Nici măcar nu trebuie să faci o cină completă!

COCKTAILURI TROPICALE
Păstrați cocktail-uri simple și de a folosi un mixer foarte bun! Williams Sonoma și Trisha Yearwood au creat mixere uimitoare de cocktailuri tropicale care au fost perfecte pentru petrecerea noastră! Amestecă-le cu rom de nucă de cocos și rom condimentat și sunt super răcoritoare cu ingrediente tropicale delicioase.

Cocktail-urile sunt atât de ușor de făcut, așa că am angajat cele două nepoate ale noastre (sunt suficient de mari pentru a bea!) și le-a dat un tutorial rapid pentru a face cocktail-uri și turnarea vinului.

Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să faci cocktailuri în timpul evenimentului tău. Angajați pe altcineva să facă acest lucru, astfel încât să vă puteți bucura, iar oaspeții dvs. au întotdeauna un pahar plin.

Lasă un răspuns