Ador aceste pălării de petrecere a zilei de naștere foto perfectă!! Îmi place absolut personalizarea zilelor de naștere și făcându-le speciale cu mici detalii. Am avut o cerere în acest weekend (de la un copil dulce de 5 ani! haha) să-i fac o pălărie de ziua de naștere la fel ca cea pe care am făcut-o pentru fratele ei.

Îți spun, oamenii iubesc aceste pălării de petrecere FOTO! Le-am făcut și pentru a 60-a aniversare a socrului meu și sunt întotdeauna un hit la petrecere și arată adorabil pe copii!

Am văzut ideea în Martha Stewart anul trecut și eu încă mai folosesc același șablon de la site – ul ei … am făcut câteva ajustări citit mai jos pentru cum să

Cât de amuzant sunt aceste imagini Zan capturat de băiețelul cel mai bun prieten al nostru?! A fost prima lui zi de naștere și știu că aceste imagini vor fi memorabile pentru el într-o zi.

Mai jos este o poză cu frumoasa fată de ziua de naștere, care a purtat pălăria toată seara! Și asta e pălăria pe care am făcut-o pentru a 60-a aniversare a socrului meu!

Lasă un răspuns